Oldal frissítése

Philips Hue Mozgásérzékelő

4,5 21 értékelés
Ha ennyit vásárolsz: 1-2 db 15 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3-4 db 14 340 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 5-9 db 14 030 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 10 vagy több db 13 580 Ft/db

Philips Hue Mozgásérzékelő

Philips intelligens mozgásérzékelő, amely kompatibilis a Philips Hue. Ez a vezeték nélküli és a motoros egy pár AAA elem. Ez lehetővé teszi, hogy helyezze az érzékelőt, ahol lehet gondolni rá. Mindegy, hogy a konyha, nappali, vagy gyerekeknek. Veškeré ovládání a nastavování osvětlení probíhá za pomocí aplikace Philips Hue pro systémy iOS a Android.Csak így egyszerűen ujját, hogy ellenőrizzék az összes lámpát az otthoni vagy választhat a különböző megvilágítási beállításokat éjjel és nappal.  


Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus bekapcsolás lágy éjszakai fény vagy fényes nappal
  • Bekapcsolja a lámpákat csak szükség esetén
  • Teljesítő kábelek nélkül is elhelyezheti bárhol
  • Hue bekapcsolja a lámpákat, ha mozgást érzékel
  • Lehet választani a különböző megvilágítási beállításokat éjjel és nappal
  • Mozgásérzékelő elemmel működik, és így teljesen vezeték nélküli
  • A méretei a szenzor 50 × 50 × 20 mm

Light, kérem!

Csatlakoztassa a mozgásérzékelő a híd Philips Hue, és élvezze a kényelmet és a biztonságot az éjszaka folyamán utak a hűtőben vagy a fürdőszobában. Amikor az érzékelő érzékeli a mozgás és automatikusan bekapcsolja a lámpákat, amelyek kapcsolódnak ehhez a rendszerhez. Ami hasznos lehet például, ha egy garázs, pince vagy a fürdőszoba. Akkor is felállított milyen könnyű jelenetet vagy beállítási lenni mozgásérzékelés aktiválódik.Ha nincs mozgás, a fény elsötétül, majd meghatározott idő elteltével teljesen ki.

Alacsony fogyasztás

Philips Hue Motion Sensor használja a modern technológia az úgynevezett ZigBee világítás, amely biztosítja az alacsony energiafogyasztást. Továbbá, ez a technológia folyamatosan javítani és finomítani. Persze, minden zajlik vezeték nélkül és egyszerűen. Továbbá kínál, mint a mozgásérzékelés akár 5 méter, és egy olvasási szög 100 fok. Ez lesz egy nagyszerű eszköz minden otthon.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol ZigBee

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Mozgás
Kód:  ESO2569j
Termékszám:  8718696595190
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20