Oldal frissítése

Philips Hue Gradient lightstrip 75"

97 090 Ft
76 450 Ft áfa nélkül

Philips Hue Gradient lightstrip 75"

A multimédiás tartalmak új dimenziója

Tapasztald meg a multimédiás élmények egy teljesen új szintjét. A Philips Hue Gradient lightstrip LED fényszalag zökkenőmentesen váltogatja a színeit és imitálja a képernyőn megjelenő tartalmat, így izgalmas otthoni szórakozást nyújt a kedvenc filmjeid megtekintésekor vagy a számítógépes játékok közben.

A megfelelő működéséhez szükséges a Philips Hue Bridge és a Philips Hue HDMI Sync Box.

Lehelj életet a nappaliba


Philips Hue Gradient lightstrip 75"

A Philips Hue Gradient lightstrip sima színátmeneteket biztosít

Éld át a többszínű világítás átmenet nélküli kombinációjának élményét egyszerre a Philips Hue Gradient lightstrip LED fényszalaggal. A színek sima áradata egyedülálló fényjátékot alkot a tévékészülék mögött a falon, amely tökéletesíti a hangulatot a kedvenc multimédiás tartalmaid megtekintése közben.

Philips Hue Gradient lightstrip 75"

A Philips Hue Gradient lightstrip megmutatja a térvilágítás varázsát

A fény 45°-os kivetítésének hála a Philips Hue Gradient lightstrip reagál a képernyőn megjelenő tartalomra a kijelző körül és valós időben hoz létre magával ragadó tévés- és játékélményt.

Philips Hue Gradient lightstrip 75"

Az otthoni szórakozás egy új szintje

A Philips Hue Gradient lightstrip intelligens LED szalag könnyedén szinkronizálja a színes fényt a filmekkel és videojátékokkal, hogy izgalmas színpalettát hozzon létre a TV mögött. A Hue Sync technológia rögzíti az éppen lejátszott tartalmat és azonnal olyan fénnyé konvertálja azt, amely lenyűgöző színjátékot biztosít a helyiség egészében.

Philips Hue Gradient lightstrip 75"

A Philips Hue Gradient lightstrip telepítése könnyű

A Philips Hue Gradient lightstrip 3 méretben érkezik és ideális a 75"-es vagy nagyobb képátlójú televíziókhoz. A csomagban megtalálható a telepítőkonzol, amely megkönnyíti és gyorsabbá teszi a telepítést.

Mire van szükséged a megfelelő szinkronizáláshoz?

A Philips Hue Gradient lightstrip LED fényszalag megfelelő működéséhez szükséges a Philips Hue HDMI Sync Box, a Hue Bridge és a Hue Sync mobilalkalmazás csatlakoztatása. A Hue Bridge lehetővé teszi, hogy akár 50 Philips Hue világítással és kiegészítővel bővítsd ki az okos otthonod egészét, továbbá segítségével ütemterveket és rutinokat alakíthatsz ki, vagy a mobilalkalmazással vezérelheted a fényeket bárhonnan. A Hue HDMI Sync Box és a Hue Bridge külön megvásárolhatók.

Hue intelligens világítás és Hue Bridge V2

Csatlakoztass minden fehér és színes környezeti intelligens LED Hue fényt a Philips Hue Bridge V2 központi egységéhez és állítsd be őket a szórakoztató zóna részeként a Hue Sync mobilalkalmazásban.

Philips Hue Play HDMI Sync Box

A Sync Box közvetítő készülékként működik a televízió és akár 4 másik HDMI eszköz között, amelyekhez csatlakoztathatod a Philips Hue világítást.

Hue Sync mobilalkalmazás

Az alkalmazásban testre szabhatod a Philips Hue fényeket, hogy azok megfelelően szinkronizálódjanak az éppen lejátszott tartalmakkal.

Testre szabhatod a Hue Sync beállításait

A Hue Sync mobilalkalmazással szabályozhatod a Philips Hue intelligens fények beállításait az intelligens eszközeiden, hogy azok leginkább megfeleljenek az igényeidnek és az ízlésednek. Állítsd be a fényerőt, váltogasd az egyes effektek sebességeit vagy add meg a bekapcsoláshoz az alapértelmezett beállításokat.


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , Windows , iOS
Kompatibilitás Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol , Cseh

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás ZigBee , Bluetooth

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V

További tulajdonságok

További tulajdonságok Smart

Sorozat

Sorozat White and color ambiance
Kód:  PHL20042
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  929002422901
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB27