Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Philips Hue GO lámpa

4,7 23 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Philips Hue GO lámpa


Világítja minden pillanatban
 

Világítás mindenhol

A Hue Go egy hordozható lámpa, amely lehetővé teszi, hogy bárhol legyen világítás, akár fehér, akár 16 millió színben, természetes, dinamikus hatásokkal.


hordozható könnyű
 

Hordozható világítás

Hozz fényt a mindennapi életedbe és vidd magaddal, ahol csak szükséged van rá. A Philips Hue Go a legsokoldalúbb lámpa az otthonodban, és teljesítménye akár 300 lumen. 


Könnyű kezelhetőség

A Philips Hue Go egyszerűen és könnyen kezelhető, még akkor is, ha nincs okos eszközöd. A lámpa felkapcsolása közvetlenül az okosvezérlő megnyomásával is történhet.

könnyű kezelhetőség
 

Fokozza a különleges pillanatokat

A Philips Hue Go öt szabadalmaztatott természetes dinamikus hatást nyújt: intim gyertyafény, vasárnap kávé, meditáció, mágikus erdő és éjszakai kaland.

Fokozza a különleges pillanatokat
 

hasznos funkciók
 

Hasznos funkciók

Ébredj természetesen és élvezd az új kezdetet minden nap. Egyszerűsítsd az elalvást és az ébredést a lehető legtermészetesebb módon. A Philips Hue Go gyengéden és természetesen ébreszt fel.


intelligens lámpa
 

Intelligens lámpa

Élvezd a fényhatásokat a kedvenc zenéd ritmusára, és terjeszd ki az élményt az Ambilight TV segítségével, vagy emeld új szintre a játékot a Philips Hue Go lámpa harmadik féltől származó applikációival.


Mindig naprakész

A Philips Hue az energiatakarékosság elvén alapul, a biztonságos és megbízható ZigBee technológia vezérli a világítást. 

Mindig naprakész
 

Akár 50 izzó és lámpatest is csatlakoztatható

A Philips Hue Bridge-hez akár 50 izzót és lámpatestet is csatlakoztathatsz. Egyszerűen kezdd el bármilyen rendelkezésre álló kezdőkészlettel, majd csatlakoztasd a Philips Hue termékeket.

Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek
 

Vydrží až 3 hodiny
 

Új, kreatív módon világítja meg a tereket, emellett élvezheted a Philips Hue lámpák csatlakoztatási lehetőségét. A Philips Hue Go belső, kivehető akkumulátorral működik, amely 1,5 órás töltés követően akár 3 órán át tart.


Má to nejlepší
 

Használd a legjobb világítást, bármi is csinálsz. A Philips Hue a legjobb világítás a mindennapi tevékenységeidhez, 4 világítási móddal. 


Plná škála možností
 

Csatlakoztasd a lámpát a Philips Hue Bridge-hez, és fedezd fel a világítás minden opcióját. Vezéreld a Hue lámpát vezetékek nélkül, Android vagy iOS eszközökről. 

Mérete:
79 x 150 mm

 
Kód:  ESO511a
Termékszám:  7146060PH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10