Oldal frissítése

Philips Hue Bridge EMEA

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Hue Bridge EMEA

Ez a vezérlő alapvető eleme az egyszerű világítás vezérlés. Ha szinkronizálja őket egy meglévő híd világítás, a Philips Hue én okos iOS-készülék 9 és magasabb, akkor vezeték nélkül, a világítás bárhonnan otthonában. Kompatibilis HomeKit.

Csatlakozni akár 50 izzók és lámpatestek a meglévő híd, a Philips és a tökéletesen megvilágítja az egész lakás. Kezdje egyszerűen minden rendelkezésre álló bővítő készlet. Az előnye, hogy ez a készülék időszerűségét.Lighting Philips Hue alapul energiatakarékos, biztonságos és megbízható ZigBee technológia, amely képes irányítani világítás. A rendszer folyamatosan gazdagítják az új funkciók és fejlesztések. A szoftver frissítése és firmware frissítéseket sor vezeték nélkül és zökkenőmentesen, közvetlenül a terméken Hue.

Hozzon létre egy jelenetet a színskála a tökéletes színt egy különleges alkalomra. Azt is beállíthatja a fény bekapcsolása és kikapcsolása egy időzítőt, amely lehetővé teszi, hogy a világítás a kívánt ideig, ha pl. este jön haza, vagy beállíthatja a riasztásokat és a tervek szerint a fény be és ki rögzített vagy véletlenszerű időpontokban. Emellett reggel ébredhet lassan világít. Az a lehetőség, hogy a modern vezetők Philips Hue Bridge EMEA sok, és minden bizonnyal vele, akkor hozza létre a legjobb hangulatot otthonában.

A fő előnyök

  • Szinkronizálás okos iOS eszköz a 9. és a magasabb
  • Támogatja akár 10 telefonok
  • a képesség, hogy csatlakozni akár 50 izzók
  • ZigBee protokoll
  • időzítő

Paraméterek

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Mozgás
Kód:  ESO2556t
Termékszám:  929001180602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15