Oldal frissítése

Philips HTL3160B

4,3 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips HTL3160B

A tévézés ez után, már soha nem lesz olyan, mint régen. Ahhoz, hogy tökéletes élmény legyen a kedvenc filmje, a sport vagy bármilyen szórakoztató program, nem elég pusztán jó képet biztosítani, hanem  kristálytiszta hangra is szükség van, amit a TV-be beépített hangszórók nem teljesítenek. Ezért jött létre a  Philips SoundBar HTL3160B, melyet miután egyszer kipróbál, nem lesz képes elképzelni a tévézést és zenehallgatást nélküle. 

Hagyja magát bevonni

A SoundBar három basszus hangszóróval és ugyanannyi hangsugárzóval büszkélkedhet, gazdag hangzásával körülveszi a nappali szobáját,csodás hangulatot idéz elő, így a filmnézés még nagyobb élmény lesz. A hangszerelés rendkívül egyszerű, csak csatlakoztassa a vezeték nélküli mélynyomót a TV-hez, így az kiváló basszust és lélegzetelállító zenéket biztosít majd kedvenc műsoraihoz. 

Egy egyedülálló érzés, a szabadság

Élvezze a hangszóró kényelmes működését, vezetékek nélkül. Távirányító biztosítja, hogy a SoundBar összes funkciója mindig biztonságosan kéznél legyen. Maximális szabadságot kap, ha zenét hallgat, mivel képes lejátszani számait a mobilkészülékéről Bluetooth vagy NFC segítségével. Ha zenéit pendriveon vagy MP3 lejátszón tartja, csak dugja be az USB-porthoz, és élvezze pihenés közben kedvenc előadóit. 

 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus AUX, Digitális koax, HDMI, RCA - Cinch
Vezeték nélküli funkciók NFC

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia 45 Hz
Max. mélynyomó frekvencia 200 Hz
Kód:  WC505p5d
Termékszám:  HTL3160B/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10