Oldal frissítése

Philips HP6519 / 01 szatén Soft

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips HP6519 / 01 szatén Soft

Philips HP6519 Satin Soft egy fejlett epilálás mechanizmust, amely hatékonyan távolítja el még a legfinomabb szőrszálakat nélkül bőrirritációt. Ez a rendkívüli epilátor megbízhatóan eltávolítja a szőrszálakat, hogy ne húzza a bőr nagyon finom a bőre, annak kerekek biztosítják a maximális higiéniát a bőrét. Kifinomult epilálás mechanizmus tartalmaz egy kefét, amely garantálja a puhaságot és ragyogást a bőrt. Gyakorlati masszázsrendszer megakadályozza érzések a fájdalom, és húzza. Az eszköz fel van szerelve két sebességgel, így biztosítva a maximális kényelmet és puhaságot az Ön igényei szerint. Benne van a fedezet érzékeny területeken, ahol nagyon lágy bőrt.
Az egyszerű karbantartás a szerszám van szerelve egy teljesen mosható epilálófej hypoallergén lemezek ezüstionok gyorsan megtisztítsa őket tisztítókefe egyszerű tárolását és szállítását tárolás esetén.
Műszaki adatok:
Jellemzők:
2 sebességfokozat
Teljesen mosható epilálófej
Egyéb:
Csak száraz borotválás
Különleges tipp:
fájdalomcsillapító
hálózati
tartozékok:
epilálófej
AC adapter
Fedél érzékeny területek
sikálókefe
masszázsrendszer
tárolódoboz
tisztító kefe

Paraméterek

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Lemosható fej
Csomag tartalma Masszázs feltét

Tulajdonságok

Sebességfokozatok száma 2

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  EAT2064d
Termékszám:  HP6519/01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20