Oldal frissítése

Philips GC9682/80 PerfectCare Elite Plus

4,9 24 értékelés
Leárazás -5 %
134 990 Ft 142 500 Ft

Philips GC9682/80 PerfectCare Elite Plus

Philips Logo

Philips PerfectCare Elite Plus
gőzállomás
GC9682/80

Vasalás hőmérsékletbeállítás nélkül

Tedd könnyebbé a házimunkát a Philips PerfectCare Elite Plus kategóriájában legerősebb gőzállomásával. Az innovatív technológiával semmilyen vasalásra alkalmas anyagot nem égetsz meg vele - az OptimalTemp technológiának köszönhetően nem szükséges a hőmérsékletet beállítani vagy kiválogatni a ruhákat vasaláskor. A folyamatos gőzkibocsátás megbirkózik még alegmakacsabb gyűrődésekkel is az igazán ellenálló anyagokon. Mindenbizonnyal nagyra értékeled a függőleges gőzölés lehetőségét a függönyök és a vállfára akasztott ruhák vasalásakorMindösszesen 2 perc alatt használatra kész - kevesebb időt tölthetsz vasalással mint ezelőtt bármikor!

Philips GC9682/80 gőzállomás
Philips GC9682/80 gőzállomás

Nem égeti meg az anyagot

Philips GC9682/80 gőzállomás

Rendkívül erőteljes és gyors vasalás és gőzölés

Philips GC9682/80 gőzállomás

Automatikus hőmérsékletbeállítás

Philips GC9682/80 gőzállomás

Videó lejátszása

Philips GC9682/80 gőzállomás

OptimalTEMP technológia

Az innovatív OptimalTemp technológia forradalmasította a vasalást - ugyanis biztosítja, hogy semmilyen vasalható anyagot nem égetsz meg vasalás közben, amely az ideális hőmérséklet és az optimális kibocsátott gőzmennyiség kombinációjának eredménye. Minden típusú anyagot kivasalhatsz a farmertól a selyem és vászon anyagokon át egészen a kasmírig. Mindezt teljesen biztonságosan teheted meg az anyagok tetszőlegessorrendjében, anélkül, hogy vasalás előtt szétválogatnád az anyagokat vagy a vasaló megfelelő hőmérsékletére várnál.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Erőteljes gőzölés

Az erőteljes és folyamatos gőzkibocsátás könnyedén birkózik meg még az igazán ellenálló anyagokkal is. Az akár 600 g-os kivételes gőzlökettel azonnal, egy pillanat alatt elbánhatsz még a legmakacsabb gyűrődésekkel is. A 165 g/perces folyamatos gőzáramlás ideális a ruhák és függönyök függőleges gőzöléséhez.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Rendkívül könnyű vasaló

A Philips PerfectCare Elite gőzállomás tömege csupán 0,8 kg, így nagyon könnyű a használata. Jól csúszik a ruhákon, megszünteti még a legnagyobb gyűrődéseket is, emellett kíméli a csuklódat. Megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a függőleges gőzölés folyamatát is. A csomagban található kesztyű fokozott védelmet nyújt a kezednek gőzölés közben.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Minden anyagot vasalhatsz vele

Minden típusú, vasalásra alkalmas anyagot nyugodt szívvel gőzölhetsz és vasalhatsz az égés kockázata nélkül. Gyorsan és eredményesen távolíthatod el és simíthatod ki a gyűrődéseket és a ráncokat a farmerokból és más szilárd anyagokból, ugyanakkor még az olyan finom szövetekből is, mint a selyem blúzok vagy blézerek. A vasalónak nem okoz problémát a különféle díszekkel, gombokkal vagy csatokkalrendelkező nehezen hozzáférhető helyek vasalása sem.

Philips GC9682/80 gőzállomás

T-ionicGlide vasalótalp

Az innovatív T-ionicGlide vasalótalpat páratlan csúszás és maximális karcállóság jellemzi. Rozsdamentes acél alapja kétszer ellenállóbb, mint a hagyományos alumínium alapok, a szabadalmaztatott, fejlett titán felülettel ellátott 6 rétegű bevonat gondoskodik a kiváló csúszásról és az igazán gyors eredményekről. Alaposan átgondolt designnal érkezik, így még jobb gőzeloszlást biztosít, gyorsabban szabadul meg agyűrődésektől.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Intelligens automatikus gőzölés

Az intelligens DynamiQ érzékelő precízen ismeri fel ahogyan és amikor a vasaló mozog, így automatikusan ehhez igazítja az erőteljes, mégis csendes gőzáramlást azokon a helyeken, ahol ez igazán szükséges, így könnyebb vasalás nyújt gyorsabb eredményekkel, mindeközben pedig még energiatakarékos is.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Energiatakarékos

Az ECO üzemmód lehetővé teszi az energiatakarékos működést az olyan ruhák vasalásakor, amelyek kevesebb gőzt igényelnek. Takaríts meg energiát és élvezd az azonos minőségű végeredményt. Ez a termék a Philips zöld logójával rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a vasaló környezetbarát az energiahatékonyságát és a tömegét illetően sok más tulajdonsága mellett, például megbízhatóan hosszú élettartamú.

Philips GC9682/80 gőzállomás

1,8 literes víztartály

1,8 literes kapacitásával 2 órán keresztül megszakítás nélkül vasalhatod és gőzölheted a ruhákat anélkül, hogy szükséges lenne a tartály újratöltése. Amennyiben a víztartály üres vagy használat közben kiürül, jelzőfény tájékoztat majd ennek tényéről - az áttetsző víztartályt könnyedén eltávolíthatod, a nagyméretű töltőnyílásnak hála pedig folyóvíz alatt könnyedén és gyorsan feltöltheted.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Biztonságos tárolás

Az innovatív OptimalTEMP technológiának köszönhetően nemcsak minden vasalása alkalmas anyagot a megégés kockázata nélkül vasalhatsz ki, hanem akár nyugodtan rajta is hagyhatod a forró vasalót a vasalódeszka pamut felületén vagy bármilyen más anyagon anélkül, hogy aggódnod kellene az anyagok károsodása miatt. Ez mérsékli a csuklód terhelését, hiszen így nem szükséges olyan gyakran felemelni a vasalót az alapról, majd visszahelyezni azt ugyanoda. Másik előnye az automatikus leállás funkció, tehát akkor sem kell fájniaafejednek,hogyha nem kapcsoltad ki a gőzállomást használat után - a készülék automatikusan készenléti állapotba kapcsol 10 perces inaktív állapot után - majd újabb 10 perc elteltével teljesen kikapcsol.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Biztonsági zár a szállításhoz

A gőzállomás biztonsági szállító zárral rendelkezik, amely rögzíti a vasalót az alaphoz, így csökkenti a vasaló kicsúszását vagy a forró vasalótalppal történő érintkezést. Gondoskodik a biztonságos és könnyű szállításról a házon belül a használat és az elpakolás között.

Philips GC9682/80 gőzállomás

Easy De-Calc Plus rendszer

A rendszeres vízkőmentesítés védelmet nyújt a vasalónak és segít megőrizni az erőteljes gőzkibocsátást. Az Easy De-Calc Plus funkció ideális módja annak, hogy megszabadulj a vízkőtől és hogy meghosszabbítsd a vasaló élettartamát. A fény- és a hangjelzés tájékoztatnak majd arról, hogyha elérkezett az ideje a vasaló tisztításának és a vízkőmentesítésnek. Amint a készülék kihűlt, nyomd meg az Easy De-Calc gombot.Néhány pillanat múlva a készülék összegyűjti a vízkövet és a koszosvizetatartályba - Neked csak annyi a dolgod, hogy leveszed a fedelet és hagyod, hogy a vízkőrészecskék kifolyjanak.

Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 gőzállomás
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 gőzállomás
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 gőzállomás
Philips PerfectCare Elite Plus GC9682/80 gőzállomás

Philips GC9682/80 gőzállomás

Gőzölés teljesítménye

165 g / perc

155 g / perc

140 g / perc

Gőzlöket

600 g

520 g

480 g

Gőznyomás

8 bar

7,5 bar

7 bar

OptimalTemp technológia

Igen

Igen

Igen

Függőleges gőzölés

Igen

Igen

Igen

Különböző gőzölési teljesítményszintek

Igen

Igen

Igen

ECO energiatakarékos mód

Igen

Igen

Igen

Biztonsági leállítás

Igen

Igen

Igen

A víztartály térfogata

1,8 l

1,8 l

1,8 l

Tömlőhossz

1,9 m

1,7 m

1,7 m

Energiafelhasználás

2 700 W

2 700 W

2 400 W

Műszaki adatok

Gyorsan távolítJa el a gyűrődéseket

Folyamatos gőzkibocsátás

Legfeljebb 165 g/perc

Fogyasztás

Max. 2 700 W

Nyomás

Max. 8 bar

Használatra kész

2 perc

Gőzlöket

Legfeljebb 600 g

Feszültség

220-240 V

Tárolás

Zár a szállításhoz

A szállításhoz és a biztonsághoz

Vízkőmentesítés emlékeztető funkció

Fényjelzés

Méret

Csomagolás méretei (Sz × H × M)

31 × 35 × 51 cm

Termék méretei (Sz × H × M)

23,3 × 28,5 × 45,3 cm

A vasaló tömege

0,8 kg

A vasaló tömege az alappal együtt

5,1 kg

Könnyű használat

Biztonságos minden anyaghoz

Még az olyan finom szövetekhez is, mint a selyem

A víztartály kapacitása

1 800 ml

Vasalófelület az egyszerű csúszáshoz

5 csillagos

A vasalófelület neve

T-ionicGlide

Cserélhető víztartály

Igen

A tápkábel hossza

2 m

Használatra kész

Hangjelzés

Feltöltés bármikor használat közben

Igen

Alkalmas csapvízhez

Igen

Automatikus biztonsági leállítás

Igen

Karcálló vasalófelület

5 csillagos

Kiegészítők

Kesztyű a fokozott védelem érdekében

KÖRNYEZETBARÁT

Energiatakarékos üzemmód

Igen

Termékcsomagolás

100% -ban újrahasznosítható

Használati utasítás

100% -ban újrahasznosítható papírból

Több információ

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 700 W
Gőzkibocsátás 165 g/perc
Gőzlövet 600 g/perc
Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél

Szín

Szín Bronz, Fekete
Kód:  PHIGE001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GC9682/80
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20