Oldal frissítése

Philips GC4881/20

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips GC4881/20

Az erőteljes Azur Pro gőzölős Philips vasalóval a vasalás nem is lehetne egyszeűbb. Spóróljon munkát magának a nagy, 0,35 literes, rendkívül könnyű használatú beépített víztartállyal. A 2800 wattos tápellátással a vasaló felmelegszik rekordidő alatt és garantálja a tökéletes teljesítményt. Hatékonyan távolítja el az egyes gyűrődéseket a gőz folyamatos optimalizálásával, legfeljebb 50 g/perc sebességgel. A legnehezebb gyűrődésekkel a gőz 210 g/perc sebességgel fog elbánni.

Az 5 csillagos T-ionicGlide vasalótartály titán-oxiddal van ellátva, kiváló karcállósága és a legjobb csúszásmentes anyaghasználat jellemzi. Élvezze a kényelmes vasalást, köszönhetően a puha, jól formázott fogantyúnak a gőzölős vas tetején. Hosszú, 2,5 méteres kábellel minden probléma nélkül elérheti az egész vasalódeszka területét. Egy másik előny a kiterjesztett csúcs a jobb szabályozás és láthatóság érdekében. Ezenkívül nem kell folyamatosan feltölteni a nagy, 350 ml-es víztartályt, így egyszerre több ruhát is vasalhat.

Philips Azur Pro gőzölős vasaló

  • Nagy teljesítmény és gyors felfűtés
  • Karcálló T-ionGlide vasalófelület
  • Eltávolítja az összes gyűrődést, még a legmegfelelőbbet is
  • Calc Clean kettős hatás
  • Öntisztító rendszer
  • Puha, kényelmes fogantyú
  • Tápvezeték 2,5 m hosszú
  • 0,35 l-es tartály
  • Támaszkodjon a modern technológiára!

Támaszkodjon a modern technológiára!

A Philips kifejlesztett egy speciális, integrált edényt, amely vasaláskor eltávolítja a kellemetlen részecskéket. Az öntisztító eljárásnak köszönhető a vasaló mindennapos tökéletes teljesítménye. Ezenkívül ne aggódjon, ha a vasalót felügyelet nélkül hagyja, és elfelejtette kikapcsolni. Automatikusan kikapcsol 8 perc állásidő után, illevtve 30 másodperc után a vasalófelületen vagy az oldalán.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 800 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 210 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Kék
Kód:  EAD2067
Termékszám:  GC4881/20
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10