Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips GC024/10 vízkőszűrő

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips GC024/10 vízkőszűrő

A hosszú távú megbízható teljesítmény biztosítása érdekében érdemes ügyelni a vízkő lerakódás megakadályozására. Éppen ezért a Philips IronCare szűrőedény a speciális szűrőrendszernek köszönhetően tökéletesen alkalmas a vízkő eltávolítására. Sőr, akár 99% -os sikerességi aránnyal is büszkélkedhet.

Főbb jellemzők

  • Megakadályozza a vízkő lerakódását - akár 99% -os eredmény mellett
  • Ideális kiegészítő bármely márkájú vasalóhoz
  • Egy darab vízkőtelenítő patront tartalmaz, amely 3 hónapra elegendő
  • A rendszeres használat négyszer hosszabb élettartamot nyújthat a vasalónak

Megakadályozza a gőzkivezetés eltömődését

Az IronCare szűrőben létrejövő szűrt víz megakadályozza a vízkő lerakódását a készülék belsejében. Ennek köszönhetően a kalcium részecskék nem gátolják a  gőz útját, a vasaló pedig állandó minőségű gőzt biztosíthat. Vasalás után a ruhák tiszták maradnak, és ragyogni fogsz a csodásan vasalt ruhákban.

Ultragyors szűrés

A speciálisan kialakított adagoló lehetővé teszi a gyors vízszűrést, így bármikor vasalhatsz, amikor csak szükség van rá. Helyezd az IronCare szűrőt a vasaló mellé, hogy azonnal feltölthesd a vasalót vízzel, és ne kelljen minden alkalommal a mosogatóhoz vinned.


Kód:  EAN3551d
Termékszám:  GC024/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10