Oldal frissítése

Philips Fidelio B8

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Fidelio B8

Fedezze fel a soha nem látott hangélményt a vadonatúj Philips Fidelio B8 hangsávval. Kínál 5.1.2 csatornás hang és legfeljebb 18 átalakítóval van felszerelve. A Dolby Atmos technológia és a Philips Ambisound szabadalmaztatott technológiája magával ragadja a dolgokat, és a jelenet közepén 3D-k fognak érezni. A készlet teljes kimenete 400 W-ig terjed, ebből 220 watt per subwoofer, amely a hangerejét hozzáadja a kiegyensúlyozott és mély mélyhanggal . A készlet olyan funkciókkal rendelkezik, mint a Bluetooth aptX és AAC, 3,5 mm jack, HDMI 4K2K és távirányítóval.

A Philips Fidelio B8 SoundBar legfontosabb jellemzői

  • 5.1.2 csatornás hang, 18 átalakítóval
  • A Dolby Atmos és az Ambisound 3D-s hangzást ad, és a dolgok szívébe húz
  • Teljesítmény 400 W-ig, ebből 220 W erőteljes mélynyomó
  • Bluetooth aptX és AAC, 3,5 mm-es csatlakozóval és HDMI 4K2K-val

Egyedülálló Dolby Atmos technológia

A Dolby Atmos egyfajta hangot ad a magasságból - ez egy új érzés, ha tisztában vagy azzal a hanggal, amely a fején halad . Más készletekkel együtt a készlet olyan felejthetetlen élményt nyújt Önnek, amely izgalmas kalandokat tesz az egyszerű TV-nézésből.

Egyedülálló Ambisound technológia

Az Ambisound technológia elnyeli a többcsatornás 5.1-es hangot, amelyet nem korlátoz a néző helyzete vagy a szoba mérete - bonyolult beállítások nélkül . Összességében, a pszichoakusztika, a helyszíni feldolgozás és az ívelt hangszóró pontos elhelyezkedése révén olyan panorámás élményt nyújt, melyet szeretni fog.

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI

Subwoofer

Min. mélynyomó frekvencia 40 Hz
Max. mélynyomó frekvencia 190 Hz
Kód:  WC505pn1
Termékszám:  B8/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10