Oldal frissítése

Philips Fidelio B1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Fidelio B1

Mindig is szerette volna a házimoziratot, de nincsenek helyük a véres hangrendszerekre? Ha igen, akkor az 5.1 csatornás Philips Fidelio B1 oundbar ideális választás az Ön számára. A DTS Digital Surround és a Dolby Digital elve alapján működik, az egyik legjobb a piacon. Szinte mindenütt megy, és mégis remek helyiségekről beszélhet. Ez a 320 wattos és a Microbeam technológiának köszönhetően nagyméretű és precíz hangzást biztosít, miközben a kompakt méreteket biztosítja. Amit mindenki értékelni fog, a hangszórók tetején található magas hangcsövek kristálytiszta világosságot és hifi minőségű megjelenítést biztosítanak. Természetesen van egy 3,5 mm-es jack, USB, Bluetooth aptX és AAC, két HDMI bemenet, optikai digitális bemenet és digitális vezérlés.

A Philips Fidelio B1 SoundBar legfontosabb jellemzői

  • Masszív teljesítmény a kompakt méretek fenntartása mellett
  • 5.1 csatornás vezeték nélküli rendszer
  • DTS Digital Surround és Dolby Digital hangosítás
  • Kit teljesítmény akár 320 W, beleértve a 200 W-os mélysugárzót
  • Egyedülálló Microbeam technológia és csúcsminőségű filmzene
  • 3,5 mm-es jack, USB, Bluetooth aptX és AAC, két HDMI bemenet, optikai digitális bemenet és távirányító

Áttöréses Microbeam technológia

Az innovatív Microbeam technológia nagy mennyiségű, kiváló minőségű hangot biztosít, miközben megtartja a kompakt hangszórók méretét. Négy érzékeny exciter található a kereszten, hogy a hang a 180 fokos hangtéren keresztül áramolhasson. Az eredmény egy kompakt hang, amely rohanni fog a dolgok örvényébe.

Crystal hangzás a csúcs szívóvaknak köszönhetően

A hangszóró tetején található szívóvak világosabbá teszik a hangot, és élvezhetik a kristálytiszta hallgatást. Minden hangsávban egy puha kúp alakú, magas hangszóró és neodímium mágneses rendszer van saját erősítővel és hangolással.

Paraméterek

Csatlakozók

Csatlakozó típus HDMI
Kód:  WC505pk1
Termékszám:  B1/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10