Oldal frissítése

Philips EXP2546

4,0 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips EXP2546

Hozzd magad jó hangulatba az EXP2546 MP3-CD lejátszóval és élvezd az akár 10 órányi zenelejátszást egyetlen MP3-lejátszóról kihagyások nélkül. Ez az LCD kijelzővel ellátott kedvelt klasszikus audio rendszer kitűnő választás, ha gondtalan hallgatási élményre vágysz.

A Philips cég termékei köztudottan a legtöbb lemezformátummal kompatibilisek. Ez az audiorendszer lehetővé teszi, hogy CD, CD-R és CD-RW forrásokból hallgass zenét. Egyetlen CD lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhatsz. A CD-RW kompatibilitás azt jelenti, hogy mind az írható (CD-R), mind az újraírható (CD-RW) lemezeket lejátszhatod a készüléken. A CD-R lemezekre csak egyszer lehet felvenni, de bármely CD lejátszón lejátszhatók, míg a CD-RW lemezek többször újraírhatóak, és a kompatibilis audió-CD lejátszókon lejátszhatóak.
A Magic Electronic Skip Protection (Magic elektronikus rázkódásvédelem) egy kényelmi funkció, mely a futás közbeni rázkódás ellenére is megszakítás-mentes MP3-CD lejátszást biztosít. A Magic Electronic Skip Protection rendszerrel felszerelt lejátszók különböző formátumú, pl. MP3 vagy WMA digitális zene tárolására képes puffert használnak. Ennek tartalma és a letapogatás sebessége folyamatosan változik, hogy megszakítás-mentes lejátszást tudjon biztosítani.
A Dynamic Bass Boost dinamikus basszuskiemelés maximálisra növeli a zenei élvezetet, hiszen egyetlen gombnyomással képes kiemelni a zene mélyhang-tartalmát – bármilyen legyen is a hangerő-beállítás: mély vagy magas! A legmélyebb frekvenciák rendszerint elvesznek a hangerő alacsony szintre állítása mellett. Ennek ellensúlyozására a Dynamic Bass Boost beállítható a mély hangszintek kiemelésére, így kiegyenlített hanghatást élvezhetsz a csökkentett hangerő esetén is.
Műszaki adatok:
Hang:
D/A átalakító: 1 bit
Frekvenciaátvitel: 20 - 20000 Hz
Jel/zaj arány:> 85 dB
Hang javítása: Dinamikus basszuskiemelés
Kimeneti teljesítmény: 2 x 4 mW (RMS)
Hangerőszabályzó: digitális
Audio lejátszás:
Adathordozók lejátszása: MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW
Lemezlejátszási módok: Tartás, album keresés, következő / előző műsorszám keresés, Következő / előző, Ismételt Repeat Play (ismételt lejátszás), Véletlenszerű
Elektronikus rázkódásvédelem (CD): 45 másodperc
Magic ESP funkció (MP3-CD): 100 másodperc
MP3 bitsebesség: 32-320 kB/s
Támogatott fájlrendszerek: ISO-9660, Jolliet
Csatlakozási lehetőségek:
DC in: 4,0 mm, 4,5 V, center +
Fejhallgató: 3,5 mm-es
Kijelző típusa:
LCD
Mutatók:
Album száma, elem állapota, CD funkciók, DBB, ESP, idő, dal
Tartozékok:
fülhallgató
felhasználói kézikönyv
Termék méretei:
140 mm x 140 mm x 27,5 mm-es
Tömeg:
0.38 kg
Fogyasztás
MP3-CD lejátszási idő elemmel: 24 óra
CD lejátszási idő elemmel: 15 óra
Elem típusa:
AA, LR6, UM3

Kód:  JPI040f
Termékszám:  EXP2546/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05