Oldal frissítése

Philips DVT8000 ezüst

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips DVT8000 ezüst

Philips DVT8000 stříbrný

360 ° felvétel teljes mértékben dokumentált ülések

Innovatív üzenetrögzítő aranymosás a szoba túlsó rögzíti az összes ötletek a tökéletes hangminőséget, függetlenül attól, hol ül az asztalnál szóvivője. Típus határréteg mikrofon ülések használja a dinamikus hangnyomás hogy biztosítsa a kiváló hangminőség és a felvétel teljes 360 ° -ban.

Érzékeli a mozgás automatikus beállítása a mikrofon érzékenységét

Beépített mozgásérzékelő kiválasztja a felvevő, amikor egy asztalon vagy tartott a kezében, és kiválasztja a mikrofon érzékenységét felel meg a helyzetet, és megakadályozzák véletlen elakadása hangot szeretne feltölteni.

Philips DVT8000 stříbrný
Philips DVT8000 stříbrný

Pre-felvételi funkció

Pre-felvételi funkció lehetővé teszi, hogy rögzítse az utolsó öt másodpercet, mielőtt megnyomja a felvétel gombot. A készülék készenléti állapotba kapcsol, és rögzítse öt másodperces loop mentés nélkül. Nyomda rekord öt másodperces loop észre.

Nagy, színes kijelző az intuitív használat

A nagy, színes kijelző kristálytiszta képet, ami megkönnyíti, hogy mindent és egy pillantással leolvasható. Tiszta felhasználói felület nyolc nyelven van optimalizálva egyszerű és intuitív használat.

Philips DVT8000 stříbrný
Kód:  JU150s
Termékszám:  DVT8000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20