Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips DuoPack MG9710/90

4,6 31 értékelés

Philips DuoPack MG9710/90

Philips Logo

Philips MultiGroom Series 9000
12 az 1-ben - arcra, hajra és testre MG9710/90

Prémium szett az egész test teljes, tökéletes gondozásához

Dobd fel a megjelenésed egy olyan trimmelő készlettel, amely lehetővé teszi a szakállad, a hajad és a testszőrzeted multifunkcionális gondozását, mindez a Philips multifunkciós trimmelőnek és a Philips OneBlade hibrid trimmelőnek köszönhető. A készlet 12 precíz tartozékot biztosít a multifunkciós trimmelőhöz, ebből 6 fésűs fej. A trimmelő gyengéden és hatékonyan kezeli a fül- és orrszőrt. Kiváló minőségű önélező pengéi óvatosan súrlódnak egymáshoz működés közben, így hihetetlenül hosszú ideig megőrzik kivételes élüket. A különleges készlettel levághatod a hajadat, a szakálladat és a testszőrzetedet, legyen szó akár száraz vagy nedves borotválkozásról. A OneBlade készülék egyedülálló kétoldalas pengéjével kiigazíthatod a szakállad és az arcod vonalának részleteit még a zuhany alatt is, hiszen az egész trimmelő vízálló. Mindkét készülék vezeték nélkül működik, az ergonomikus markolattal pedig könnyű és kényelmes a használata.

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

12 az 1-ben trimmelő arcra, hajra és testre

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

OneBlade hibrid trimmelő

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Nedves és száraz használat

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Videó lejátszása

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Egyedi DualCut és OneBlade technológia

Élvezd a maximálisan precíz trimmelést a 12 az 1-ben készülék DualCut technológiájával és az általa biztosított kétszer több pengével. Az önélező acél pengék használat közben egymáshoz dörzsölődnek és így élezik meg magukat. A végeredmény ugyanaz az éles penge még akár 3 éves használat után is. A Philips OneBlade hibrid trimmelő forradalmi technológiát alkalmaz a arcszőrzet formázásához és gondozásához. Követi az arc kontúrjait, képes az arc egész területén bármilyen hosszúságú szakáll formázására, trimmelésére és borotválására. A dupla védelmi rendszernek, illetve a lekerekített élek és a csúszást elősegítő bevonat együttesének hála a borotválkozás sokkal könnyebb és kényelmesebb. Borotválásnál a teljesítményét a gyorsan mozgó pengék (200× másodpercenként) biztosítják, ez rendkívül hatékony még hosszú szakáll esetében is. Alkoss éles kontúrokat bármilyen irányban azzal az egyedülálló pengével, amely alkalmas még az érzékeny bőrre is, így tehát egyedülálló megjelenést érhetsz el.

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Arcra, hajra és testre

A trimmelő készletben található 12 kiegészítővel kényelmesen trimmelheted és formázhatod a hajadat illetve az arc- és testszőrzetedet. Használd ki a fém trimmelő sokszínűségét, igazítsd ki a kontúrok formájának részleteit vagy tapasztald meg a sima borotválkozást a OneBlade különleges, kétoldalas pengéjével. A testszőrnyíróval kényelmesen trimmelheted a szőrzetet a nyakad alatt és a testeden a széleskörű elérhető tartozékokkal. Az egyedi bőrvédő rendszer védelmet nyújt még a test legérzékenyebb területeinek is, lehetővé teszi a komfortos trimmelést 0,5 mm-es hosszúságig. A speciális kiegészítővel kényelmesen és egyszerűen távolíthatod el a kellemetlen szőrszálakat az orrból és a fülből. Trimmelés után használd a precíz borotvát az arc, a nyak és az áll kontúrjainak kiigazításához, a legapróbb részletekhez pedig használd a hibrid OneBlade-t, amely tökéletesen követi az arc kontúrjait. A multifunkcionális felszereléssel precíz és éles kontúrokat, formákat és részleteket alkothatsz és a tetszésed szerint változtathatod a megjelenésedet.

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Változatos tartozékokkal

A készlet tartalmazza a 6 ütésálló fésűs fejet: 2 fésű a borostához (1,2 mm), 1 a szakállra (3-7 mm), 2 a hajra (9, 12 mm) és 1 OneBlade fésű a testre (3 mm). Egy másik kiegészítő segít eltávolítani a szőrzetet az orrból és fülből, emellett használhatod a precíziós fém trimmelőt, a precíz borotvát vagy a testhez tervezett tartozékot. A OneBlade különleges kétoldalas pengéje 200× mozgást végez másodpercenként a kivételes pontosság eléréséhez. Segítségével leborotválhatod és trimmelheted az arcod minden részét illetve minden típusú szakállat lenyírhatsz vele az általad választott hosszúságra.

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Vízálló, száraz és nedves használatra

A multifunkcionális trimmelőt a preferenciádnak megfelelően használhatod nedvesen és szárazon egyaránt. A OneBlade készüléket használhatod nedves és száraz borotválkozáshoz, borotvahabbal, sőt még a zuhany alatt is. A választás csak a tiéd. Használat után a készüléket és a kiegészítőit könnyedén elöblítheted folyóvíz alatt, a OneBlade vízálló, tehát könnyű és gyors a tisztítása. A könnyű karbantartáshoz a készlet tartalmaz egy tisztítókefét illetve egy utazótokot a praktikus tároláshoz.

DuoPack trimmelő és OneBlade MG9710/90

Vezeték nélküli működés

Mindkét trimmelő nagy teljesítményű Li-ion akkumulátorral készült, vezeték nélküli használatra tervezték. A multifunkcionális trimmelőt akár 120 percig használhatod vezeték nélkül teljes töltöttség (1 óra) esetén. A OneBlade 60 perces üzemidőt biztosít teljes töltöttséget (4 óra) követően.

Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő
Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő
Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő
Philips DuoPack MG9710/90 trimmelő

Műszaki adatok

Megjelenés KIALAKÍTÁSA

Tartozékok száma

12

Tartozékok vágáshoz

Fém trimmelő az orr és a fül területére, Állítható fésű a szakállra - 3–7 mm, 2 fésű a borostára, 2 fésű a hajra, rápattintható fésű a testre, rápattintható bőrvédő, fém trimmelő, OneBlade extra penge, OneBlade markolat

Test-/haj-/arcápolás

Hosszú szakáll, rövid szakáll, borosta, éles kontúrok, finom formázás, kecskeszakáll

Használat

Nedves és száraz használat

igen

Fogyasztás

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Üzemidő

MG 120 / OB 60 perc

Töltés

MG teljes töltése 1 óra alatt, OB 4 óra alatt

szolgáltatás

2 év garancia

igen

OneBlade pótfejek

QP210, QP220, QP610, QP620; 4 havonta cseréld ki

További jellemzők

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Típus

Terület Arc, Test

Terület

Terület Arc, Test

Ajánlott

Ajánlott Száraz borotváláshoz, Nedves borotváláshoz

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre, Hajra, szakállra, Testre, Hátra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 15
Pengék anyaga Acél
Vágási beállítások száma 12
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Testre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Leöblíthető fejek, Önélező pengék, Vízálló, Digitális kijelző, Gyorstöltés, LED töltésjelző, Vízálló, Hossz beállítása, Ergonomikus csúszásmentes markolat

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 1 mm
Max. vágási hosszúság 7 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 60 perc
Feltöltési idő 240 perc
Tápellátás Akkumulátor
Kód:  PHIZA261
Termékszám:  MG9710/90
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15