Oldal frissítése

Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51

4,5 19 értékelés
249 990 Ft

Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51

Úgy érzed, hogy nehezen kapsz otthon levegőt? Ebben az esetben tökéletes lesz számodra egy ilyen Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 légtisztító készülék. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. Ez a légtisztító készülék allergiásoknak képes kiszűrni a levegőből nem csak a különböző szennyeződésektől, hanem az összes allergént is. Jelentősen javítja a levegő minőségét, ugyanakkor csökkenti az allergiás reakciók kockázatát. Az innovatív technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő garantálja, hogy minden lélegzetvétellel tiszta és friss levegőt szívhass be. Ez a praktikus mobil segédeszköz 73 alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott. Lenyűgöző kialakításán kívül olyan modern funkciókat kapott, mint automatikus üzemmód és éjszakai mód.

Légtisztító Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 Lifestyle
Légtisztító Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 Jellemzők/technológia

Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 levegőtisztító legfontosabb paraméterei

  • Egy ilyen hasznos Philips légtisztító berendezés hatékonyan megszabadít a mindig jelenlévő portól, pollenektől, poratkáktól, penésztől és baktériumoktól
  • Semlegesíti a levegőben lévő allergéneket
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 73 m² alapterületű helyiségek levegőjének tisztítására megfelelő
  • 610 m³/h teljesítménnyel büszkélkedhet
  • Könnyen vezérelhetjük a légtisztítót a mobilalkalmazáson keresztül
  • Együttműködik olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Az információkat a könnyen leolvasható kijelzőn találjuk
  • Érintéses vezérlőpanel
  • Levegőminőség-érzékelővel ellátva
  • A porszemcsék mennyiségét porérzékelővel követi nyomon
  • Egy ilyen praktikus Philips levegőtisztító gép teljesítménye 60 W
  • A minimális zajszint értéke 18 dB(A), és ez az érték legfeljebb 57 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán népszerű Philips gyártótól

Ezen Philips légtisztító készülék olyan hasznos funkciókkal rendelkezik, amelyeket minden nap értékelni fogsz. Hatékony szűrési rendszerének köszönhetően tökéletesen képes az allergének kiszűrésére és eltávolítására a levegőből. Nélkülözhetetlen minden olyan háztartásban, ahol allergiások élnek. A légtisztító készülék optimális teljesítménye az automatikus üzemmódnak köszönhetően a levegőminőségnek megfelelően állítja be. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk semmilyen manuális beállítás miatt. Pontosan azonosítja az aktuális levegőminőséget, majd jelzi, hogy mikor van itt az ideje a tisztítási üzemmód aktiválásának.

Légtisztító Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 Lifestyle
Légtisztító Philips Dual Scan Series 4000i AC3854/51 Képernyő

Modern felszereltség a könnyű kezelés érdekében

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító nem csak könnyű kezelhetőségével vesz le majd a lábadról, hanem azért is, mert nagy mértékben csökkenti a por mennyiségét a helyiségben, így ritkábban kell port törölni. Könnyedén vezérelhetjük a légtisztítót egy mobilalkalmazáson keresztül, amivel csak egyszerűen bekapcsoljuk és kiválaszthatjuk a kívánt módot. Olyan technológiákat támogat, mint Wi-Fi. A kiváló minőségű kijelző jeleníti meg a releváns információkat. Az összes szükséges beállítást az érintős kezelőpanelen ellenőrizhetjük. A porérzékelő figyeli a porszemcsék mennyiségét, és a hatékony kiszűrés és eltávolítás érdekében szabályozza a légtisztító teljesítményét.

Eme Philips levegő tisztító modern funkciókkal vesz le a lábadról

Egy ilyen hasznos Philips légtisztító készülék nagyszerű segédeszköz, amely segít friss és tiszta környezetet teremteni a lakásban. Éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a működését akár alvás közben is, zavaró hatás nélkül.

A kiváló szűrőrendszer mindent hibátlanul kiszűr

Egy ilyen praktikus Philips légtisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő nagy hatékonysággal felfogja a szilárd részecskéket, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkákat és egyéb allergéneket. A szénszűrő gondoskodik a szagok, de a mérgező füst, például a kén-dioxid és mások kiszűréséről is. Kulcsfontosságú adat a teljesítmény. Egy ilyen modern Philips légtisztító 610 m³/h kapacitású. A minimális zajszint értéke 18 dB(A), illetve az érték legfeljebb 57 dB(A).

Méretei:

71,8 × 31 × 31 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 60 W
Légtisztító teljesítmény 610 m3/óra
Ajánlott szobaméret 73 m2
Maximális zajszint 57 dB(A)
Minimális zajszint 18 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Éjszakai mód

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén

Méret & súly

Szélesség 31 cm
Mélység 31 cm
Magasság 71,8 cm
Kód:  PHICV264
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AC3854/51
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15