Oldal frissítése

Philips DTM3280

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips DTM3280

Márkás Micro Philips értékelik különösen a szerelmesek a minőségi zene, kézműves és prémium design. DTM3280 van DualDock rendszer, mely feltölti a játék közben minden Apple Lightning berendezések vagy 30 tűs csatlakozó.Vége lehet mondani még a felesleges vezetékeket, amelyek szükségtelenül akadályozza. A zene itt viszi át a Bluetooth technológiát. Micro is lehetővé teszi párba 3 eszköz egyszerre. Egyszerűen válassza ki és kapcsolja a műfajra, hogy az Önnek legmegfelelőbb. 


legfontosabb jellemzői

  • Időtlen design és a minőség zenei kifejezés
  • Digital Sound Control lehetővé teszi, audio beállítások
  • Tölthetjük és a játék minden Apple eszköz Lightning
  • Zene átvitele Bluetooth-
  • Gyönyörű, tiszta LED kijelző
  • Top basszus lélegzetelállító élvezet
  • Közvetlen USB csatlakozás az egyszerű zene lejátszás MP3 / WMA
  • Ébresztőóra, óra, időzítő
  • teljesítmény 110-240

Digitális tuner technológiát és a DSC

Ha tetszik rádióhallgatás, akkor értékelni fogják a beépített digitális tuner, amely képes tárolni rádióállomást.Tehát csak hangoljon be egy rádióállomást, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. V neposlední řadě je třeba zmínit i technologii DSC neboli digitální nastavení zvuku. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy válassza ki öt audio beállítások - kiegyensúlyozott, erős, tiszta, szép és tiszta.Digital Sound Control lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a zene pontosan beállítsa a kiegyenlítést, hogy megfeleljen a fajta zenét játszunk.

Bass Reflex - erőteljes és mély basszus

Micro van szerelve Bass Reflex technológiát, ami viszi a mélyebb és gazdagabb basszust. Ať už tedy posloucháte Rock, Pop, Hip-Hop či jiný žánr, tak si zaručeně přijdete na své. A hagyományos hangszórók, a mellett a basszus szellőző mély basszus, amely akusztikusan hangolt együtt dolgozni mélynyomó rendszer optimális teljesítményt alacsony frekvenciákon.

Az asztalon vagy a falon

Postavte mikrosystém v obýváku na stůl pod televizor díky integrovanému stojánku, nebo ho jednoduše připevněte na zeď. Ez attól függ, csak akkor. Köszönhetően azonban időtlen és elegáns design, ez a rendszer alkalmas arra, hogy minden szobában. 


A csomag tartalma:
Micro Power Adapter AC-DC, FM antenna, távirányító, 21 gombok

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa DAB+
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 40 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 111 mm
Lejátszó magassága 223 mm
Lejátszó mélysége 520 mm
Kód:  JPI101c7
Termékszám:  DTM3280/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10