Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips Daily Collection HD9350/91

4,9 79 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Daily Collection HD9350/91

Forralj vizet a teádhoz vagy kávédhoz mindössze néhány másodperc alatt a Philips Daily Collection HD9350/91 elektromos vízforraló segítségével! A készülék prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, és rejtett, lapos fűtőelemmel rendelkezik, amely gyors forralást és egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A könnyen leolvasható vízszintjelző a fogantyú mögött kapott helyet. A vízforraló 1,7 literes kapacitásának hála annyi vizet forralhatsz, amennyi akár az egész család vagy a munkatársaid számára is elegendő lehet.

A Philips Daily Collection HD9350/91 vízforraló legfontosabb jellemzői

  • 360°-ban forgatható aljzat
  • Többszörös védelem a víz nélküli használat ellen
  • Tároló rekesz a kábel számára
  • Kivehető, mikroszűrő a vízkő kiszűrésére
  • Elegáns, rozsdamentes acél kivitel
  • Könnyen leolvasható vízszintjelző

Praktikus és biztonságos vízforraló

A HD9350/91 Daily Collection vízforraló a kiöntő nyíláson át, vagy a fedél kinyitásával egyszerűen megtölthető. A rugós fedél egy nagy nyílást rejt, amelyen keresztül a vízforraló megtöltése és tisztítása is könnyű. A jelzőfény a készülék (be- vagy kikapcsolt) állapotáról tájékoztat. A kivehető mikroszűrőnek hála pedig mindig biztos lehetsz benne, hogy az italod nem fog vízkődarabkákat tartalmazni. A vízforraló egy olyan aljzatra helyezhető, amelyen 360°-os szögben elforgatható, így könnyen le- és felhelyezhető.
A Philips a biztonságodra is gondosan ügyel, ezért a vízforralót egy négyszeres biztonsági rendszerrel vértezték fel, amely védelmet nyújt  rövidzárlat és száraz forralás ellen, illetve automatikusan kikapcsolja a készüléket, ha a víz felforrt, vagy ha a készüléket leemeled az aljzatról. A vízforraló kényelmes használatáról az ergonomikus fogantyú és a csúszásgátló talpak gondoskodnak. Sőt, a készülék vezetékét egy tároló rekeszben el is rejtheted, így nem aggat majd a konyhapulton.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  PHIDA350
Termékszám:  HD9350/91
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15