Oldal frissítése

Philips Bustan

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Bustan

A Phillips Bustan gyönyörű L alakú fényforrás kültérre tervezve.  A minimalista megjelenésű, prémium minőségű antracitszürke  alumínium fali lámpa meleg fehér, szórt LED-fényt sugároz a falra, ideális járdák vagy teraszok megvilágítására.

A Philips Bustan legfontosabb jellemzői

  • Energiatakarékos
  • Kiváló minőségű LED lámpa
  • Kiváló minőségű anyagokból készül
  • Kültéri használatra tervezve - vízálló
  • Hosszú élettartam
  • Egyszerűen felszerelhető

Philips Bustan - Időjárásálló

Ezt a Philips lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

Kiváló minőségű anyagok és hosszú élettartam

Ez a lámpatest kifejezetten kültérre készült. Küönösen strapabíró, hosszú élettartamú anyagokból gyártották, így éjről éjre megbízhatóan megvilágítja a kertet vagy a teraszt. Az integrált LED-ek akár 30 000 órás használatot is lehetővé tesznek (ami 3 órás napi átlagos használat esetében legalább 13 000 ki- és bekapcsolást jelent).  Kellemes az a tudat, hogy az otthonodban tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem izzócserét nem igényel.


Paraméterek

Energiacímke

Élettartam 30 000 óra

Biztonsági osztály

Méret

Magasság 9,2 cm
Szélesség 7,8 cm
Hossz 22 cm

Fényforrás

Fényforrás Integrált LED
Foglalat Integrált fényforrás

Világítás

Kód:  ESO415rNad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15