Oldal frissítése

Philips BTM5120B

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BTM5120B

Mikro zenei rendszer a Philips támogatja sok érdekes funkciók az élen azzal a lehetőséggel, zenékhez három eszköz egyszerre Bluetooth technológia segítségével. Világosabbá nap hallgatja a kedvenc CD és elragadtatva agresszív basszus amelynek mélysége a magas színvonalú munka technológia Bass Reflex. Ha inkább egy modernebb módon zenét hallgat, vagy ha nem lehet megfosztani.

Használja az Audio-In bemenet, és csatlakoztassa az okostelefont, vagy, hogy megragadják a flash meghajtót az USB porton keresztül belemerül szinte végtelen hallgatási művészek, akik képesek lesznek emelni a hangulatot. Díky rozhraní Bluetooth můžete bezdrátově připojit iPod/iPhone/iPad a další zařízení s rozhraním Bluetooth – smartphony, tablety nebo notebooky.

legfontosabb jellemzői

  • Hitelesen mély basszus
  • Optimalizálása magasságok és mélységek különböző stílusok
  • A kimeneti teljesítmény 100 W
  • Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszáshoz
  • FM rádió tuner finom
  • Különböző formátumok lejátszása (MP3-CD, CD, CD-R / RW)
  • Lehetőség USB és egyéb külső eszközök

tartalmas pihenést

Egy egyszerű grafikus equalizer bármikor személyre árnyalatok hang mérésére egy adott stílusban. Próbálja ki a paramétereket az egyensúly, a tisztaság, teljesítmény, kellemes hang és a fényerőt, és lélegezzen ohraným dalok egy új dimenziót. Szerelmeseinek rádiózás gyártók gondoltak beépülését intelligens tuner ami menthető az aktuális állomás és visszaküldi azt hallgatni, amikor csak akarja. Ez lehetővé teszi, hogy váltani a zene, hírek a hazai és külföldi és beszélt úgy, hogy a szabad idő változatos, mint lehetséges.

Ébredjen zenére

A könnyű használat Philips BTM5120B segít olvasható LED kijelző. Feltéve, hogy nem vagy egy reggeli személy, kelj fel reggel, miközben hallgatja kedvenc zenéit, köszönhetően a riasztás időzítő. Vstávání do práce se pro vás rázem z nepříjemné povinnosti stane každodenním potěšením.  

Műszaki adatok:

Játék:
Lemezlejátszási módok: Gyors előre / visszaugrás, Következő / előző műsorszám
Lejátszási módok USB Direct: Gyors előre / hátra, lejátszás / szünet, előző / következő, ismétlés, véletlenszerű lejátszás, leállítás funkció

tuner:
Tuner sávok: FM sztereó
Programozott állomások: 20
Antenna: FM (75 ohm)
Tuner funkciók: automatikus digitális hangolás

kapcsolat:
3,5 mm-es audio bemenet
USB port
Bluetooth

súly:
5,8 kg

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 100 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 243 mm
Lejátszó magassága 120 mm
Lejátszó mélysége 200 mm
Hangszóró szélesség 159 mm
Hangszóró magasság 243 mm
Hangszóró mélysége 207 mm
Kód:  JPI100t
Termékszám:  BTM5120B/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15