Oldal frissítése

Philips BTM1360

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BTM1360

Ha Ön is a zene szerelmesei közé tartozik értékelni fogja a kifinomult Philips lejátszót. Tegye szebbé a napját a kedvenc zenéivel. és engedje át magát az erőteljes basszusnak, amelynek kitűnő mélysége a minőségi színvonalú Bass Reflex technológia eredménye. Ha Ön is a modern zenehallgatás híve, biztosan nem lesz elégedetlen a készülékkel.

Használja az Audio-In bemenetet okostelefonja,  csatlakoztatásához, vagy az USB portot a flash meghajtó csatlakoztatásához, így végtelen számú eladó hallgatására nyílik lehetősége amellyel javíthat a hangulatán. A Bluetooth segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja az iPod / iPhone / iPad vagy más Bluetooth alapú készülékét – okostelefont, tabletet vagy laptopot is akár.

Legfontosabb jellemzői

  • Autentikus, mély basszus
  • A magasságok és mélységek optimalizálása  a különböző stílusoknak megfelelően
  • A kimeneti teljesítmény 30 W
  • Bluetooth a vezeték nélküli zenelejátszáshoz
  • FM rádió finomhangolással
  • Különböző formátumok lejátszása (MP3-CD, CD, CD-R / RW)
  • USB és egyéb külső eszközök csatlakoztatási lehetősége

Tartalmas pihenés

Az egyszerű grafikus equalizer bármikor személyre szabhatja az árnyalatnyi hang különbségeket ha különböző zenei stílusok kiegyenlítésére. Variálja kedvére az egyensúly, a tisztaság és a teljesítmény paramétereit, és vegye körül magát a dalok új dimenziójával. A rádiózás szerelmeseire is gondoltak a gyártók egy intelligens tuner beépítésével, amivel menthető az aktuálisan hallgatott rádióállomás így később is visszatérhet a hallgatásához. Ez lehetővé teszi, hogy váltson a zene, a hírek a hazai és külföldi hírek és a különböző nyelvű adások közt úgy, hogy a lehető legváltozatosabban tölti el a szabadidejét.

Ébredjen zenére

A Philips BTM1360 könnyű használatához hozzájárul a LED kijelző és a motoros CD-betöltő. Feltéve, hogy Ön sem szeret korán ébredni, tegye ébredését hangulatosabbá kedvenc zenéinek hallgatásával az előre beállítható zenés ébresztőórának köszönhetően. Így a munka miatti reggeli ébredés mindennapos kellemes élménnyé válhat.  

Műszaki adatok:

Lejátszás:
Lemezlejátszási módok: Gyors előre / visszaugrás, Következő / előző műsorszám ismétlés / véletlen / program
Lejátszási módok USB Direct: Gyors előre / hátra, lejátszás / szünet, előző / következő, ismétlés, véletlenszerű lejátszás, leállítás funkció

Tuner:
Tuner sávok: FM monó, sztereó FM
Programozott állomások száma: 20
Antenna: FM (75 ohm)
Tuner funkciók: automatikus digitális hangolás, automatikus keresés

Kapcsolat:
3,5 mm-es audio bemenet
USB port
Bluetooth

Súly:
3,94 kg

 

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 30 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 180 mm
Lejátszó magassága 119 mm
Lejátszó mélysége 220 mm
Hangszóró szélesség 127 mm
Hangszóró magasság 170 mm
Hangszóró mélysége 160 mm
Tömeg 3,94 kg
Kód:  JPI100m2
Termékszám:  BTM1360/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05