Oldal frissítése

Philips BT6600A

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips BT6600A

Ezt a vezeték nélküli, vízálló, hordozható hangszórót oda és úgy helyezheted, ahogy csak szeretnéd, 360°-os hangzásának köszönhetően ugyanis minden irányban hihetetlen élményt biztosít. Az 1,75"-es neodímium iker hangszóró-meghajtók természetes, tiszta és kiegyensúlyozott hangzást tesznek lehetővé, míg az egymással szemben elhelyezkedő passzív sugárzók fokozzák a mély hangokat. A vezeték nélküli zeneátvitelt Bluetooth technológián keresztül valósíthatod meg. A hangszórót egyszerre akár 3 okoseszközzel is párosíthatod, amelynek hála tetszés szerint bármelyikről játszhatsz le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal vagy az újrapárosításukkal kellene bajlódnod. A hangszóró továbbá egyérintéses, NFC technológiával is rendelkezik. A termék további előnye, hogy USB kábelen keresztül tölthető, illetve maga a hangszóró okostelefonok tartalék áramforrásaként is szolgálhat. A beépített akkumulátor készenléti ideje akár a 12 órát is elérheti, így bárhol és bármikor hangosan hallgathatod kedvenc zenéidet.

A fő előnyök

  • Bluetooth
  • NFC
  • USB
  • Fröccsenésbiztos
  • Hosszú akkumulátor készenléti idő
  • Beépített mikrofon

Nagyszerű technológia

A beépített akkumulátor egyszerűen tölthető USB kábelen vagy egy dokkolóegységen keresztül. A technológia lehetővé teszi az iPod/iPhone/iPad készülékhez, illetve más Bluetooth készülékekhez - pl. okostelefonokhoz, tabletekhez - történő egyszerű vezeték nélküli csatlakozást. A hangszórót egyszerre akár három eszközzel is párosíthatod. Ha egy másik eszközről szeretnél zenét lejátszani, nincs szükség újrapárosításra: elég, ha megnyomod a ’pause’ gombot, a másik eszközön pedig elindítod a zenelejátszást. Az egyérintéses, egyszerű párosításhoz az NFC technológia nyújt segítséget.

Az IPX4 szabvány szerinti vízállóság lehetővé teszi, hogy a hangszórót a vizes kalandjaidra is magaddal vidd, legyen szó zuhanyzásról, úszómedencés programról, vagy esős időben való sétáról. A hangszóró 2 x 8 W kimeneti összteljesítménnyel rendelkezik. A termék további előnye a beépített mikrofon, amely a bejövő hívások fogadására alkalmas: bejövő hívás esetén a zenelejátszás szünetl, te pedig beszélhetsz a hangszórón keresztül. Szabadulj meg a vezetékektől a Philips új hangszórója segítségével és élvezd csúcsminőségű zenei élményt bárhol, bármikor.

Kód:  JPI403t2
Termékszám:  BT6600A/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20