Oldal frissítése

Philips BT110A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BT110A

A Philips piacra dobta az új BT110 vezeték nélküli hangszóróját. Ez az igencsak dizájnos darab 4 W RMS teljesítménnyel rendelkezik, és még a kompakt méretei ellenére is jeleskedik mindazon akusztikus tulajdonsággal, amellyel az általában jóval nagyobb hangfalak szoktak büszkélkedni. Igazán tiszta és hangos hangélmény leadására képes meglepően erős basszusokkal. 

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos hordozható hangszóró
  • Lélegzetelállító basszusok
  • Praktikus hurok
  • Anti-clipping a hangos és torzítás nélkül zene érdekében
  • Bluetooth általi csatlakoztatás
  • Beépített mikrofon a handsfreehez
  • IPX4
  • Töltés USB kábelen keresztül PC-ről

Hallgass zenét bárhol, bármikor!

Ez az egyedülálló termék könnyen hordozható, és ezt nem csak az alacsony tömegének köszönhetjük, hanem a praktikus huroknak is, amely egyszerűen a csuklóra tekerhető. Ezáltal a kedvenc zenéd még a medencéhez is magaddal viheted, hiszen az IPX4 védelemnek köszönhetően még a ráfröccsenő víznek is ellenáll.

Az okoseszközödön lévő kedvenc zeneszámaid egyszerűen lejátszhatod a Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően. A hatótávolsága 20 m (akadály nélkül), így még a kert másik oldalán is lehetsz, és mindent a távolból irányíthatsz. Azon eszközök pedig, amelyek nem rendelkeznek vezeték nélküli technológiávval, egyszerűen csak a 3,5 mm-es jack konnektorral is csatlakoztathatók. A beépített mikrofonnak hála pedig még a konferenciahívások is lebonyolíthatók. Az egész készülék tápellátásáról a beépített akkumulátor gondoskodik, amely egészen 8 órás üzemidőt biztosít számára.

Kompatibilitás:
iPad:
iPad 1, iPad 2, Pad mini, iPad Retina
iPhone:
iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S
iPod touch:
3. generációs vagy újabb
Az Androidot futtató és Bluetoothot támogató rendszerek. Támogatja a Bluetooth 4.0-t, és attól lefelé is.

Kód:  JPI403j61
Termékszám:  BT110A/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05