Oldal frissítése

Philips BT100A

4,9 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BT100A

Hála a Philips BT100 hordozható hangszórónak, a zenét mostantól bárhová magaddal viheted. A vezeték nélküli Bluetooth 4.0 technológia segítségével bármiféle okostelefon, tablet, illetve bármi hasonló készülék hozzá csatlakoztatható, így még a barátaiddal eltöltött esti vacsora során is megörvendeztetheted a társaságot a zenéddel. A beépített mikrofonnak köszönhetően még konferenciahívások lebonyolítására is alkalmas, így bárhol és bármikor becsatlakozhatsz a beszélgetésbe.

Azokat a készülékeket, amelyek nem rendelkeznek vezeték nélküli Bluetooth technológiával, a 3,5 mm-es jack csatlakozó segítségével tudjuk csatlakoztatni. A beépített Li-pol akkumulátor akár 8 óra folyamatos lejátszásra is alkalmas. A torzításmentes hangszásról az anti-clipping technológia gondoskodik, amely még magasabb hangerő esetén is tisztán szól. Mindez figyelemreméltó teljesítmény egy beépített akkumulátortól, amelyet bármiféle USB portból  könnyedén feltölthetsz.

Standard tartozékok:
USB kábel a töltéshez a számítógépből

Kompatibilitás:
iPad: iPad 1, iPad 2, új iPad, iPad mini, iPad Retina kijelzővel
iPhone: iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S
iPod touch: 3. generációs vagy újabb
Androidos tabletek és okostelefonok: Android 2.1 és Bluetooth 2.1 vagy újabb
Más Bluetooth-kompatibilis eszközzel

Kimenő teljesítmény (RMS):
2 W

Akkumulátor-üzemidő:
8 óra

Kód:  JPI403j3
Termékszám:  BT100A/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20