Oldal frissítése

Philips BM50B

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips BM50B

Ozvučení celé domácnosti
 

Tökéletes hangzás otthonra

A csúcskategóriás, Philips BM50B vezeték nélküli hangszóró tökéletes hangzást biztosít otthonod minden szegletében. Több hangszóró beszerzésével hangszórórendszert is létrehozhatsz, amellyel az egész lakásban biztosíthatod a zenelejátszást. Nyomd meg telefonodon, tableteden, vagy CD lejátszódón a lejátszás gombot, így minden szobában egyszerre szólal meg ugyanaz a zene. Még speciális router beállításra sincs szükség.


Legfontosabb jellemzők

  • Akár 5 hangszóró is összekapcsolható
  • Falra szerelhető
  • Digitális hangzásszabályozó
  • Multipair funkció
  • Bluetooth
  • 40 W kimeneti összteljesítmény
  • LED kijelző
  • Órakijelzés és ébresztő funkció
  • Távirányító

Digitális hangzásszabályzás az optimális zenei stílusbeállításhoz

A digitális hangzásszabályzás (DSC) lehetővé teszi, hogy a gyárilag előre beállított Balance, Clear, Powerful, Warm vagy Bright beállítás kiválasztásával optimalizáld a különböző zenei stílusok frekvenciatartományait. Az egyes üzemmódok grafikus hangszín-szabályozási eljárás segítségével automatikusan beállítják a kiegyenlített hangzást, és erősítik az adott zenei stílusban leggyakoribb hangfrekvenciákat.
 


Oszd meg kedvenc zenéidet a barátaiddal

A hangszóró lényege az IEEE 802.11n vezeték nélküli izzylink technológiában rejlik, amely lehetővé teszi, hogy a hálózathoz egyszerre akár öt hangsugárzót is csatlakoztass. Minden hangsugárzó két módban használható: bármikor, egyetlen érintéssel válthatsz az egyedüli használat és a csoportos, több helyiséges zenehallgatás között.


Vezeték nélküli zeneátvitel egyszerre akár két eszközről is

A Bluetooth technológia segítségével közvetlenül a telefonodról, tabletedről, vagy egyszerre akár 2 eszközről is streamelhetsz zenét a BM50 hangsugárzóra. A Multipair funkció lehetővé teszi, hogy tetszés szerint bármelyikről játszhasson le zenét anélkül, hogy a szétkapcsolásukkal és újrapárosításukkal kellene bajlódnod.


Široká podpora vstupů
 

Széleskörű audio input támogatás

A digitális hangzásszabályozónak köszönhetően egyszerűen hangolhatod be kedvenc rádióállomásodat: nyomd meg és tartsd lenyomva a preset gombot a frekvencia tárolásához. A hangszóró MP3 támogatású CD lejátszóval is rendelkezik, a fájlátvitel teljes körű támogatásának hála pedig egyszerű módon élvezheted a megnövelt mennyiségű digitális zene által nyújtott kényelmet és szórakozást a beépített USB Direct csatlakozón keresztül.


 
Kód:  JPI403h8
Termékszám:  BM50B/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05