Oldal frissítése

Philips BDP7750

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BDP7750

High-end Blu-ray lejátszó, amely támogatja a lejátszást a 3D Blu-ray lemezek, amely kiemelkedik a precíz kidolgozás, viszont az otthoni egy mozi.Hála a lehetőségét felskálázás HD felbontású Ultra átalakítja a Full HD hihetetlenül éles és tiszta felbontású 4K Ultra HD.Emellett Blu-ray lemezek könnyen megbirkózni video DVD és audio CD-k. DVD felbontású videó tartalmakat 576p, 720p, 1080i és szintén át magasabb. 
Player felület egy HDMI kimenet 1.4-es verziója átvitelére használják a 3D tartalom és általában a nagy felbontású videó. HDMI az egyedülálló képessége, hogy egyszerre továbbítja veszteségmentes audió Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential a valódi többcsatornás utánzat 7 hangszóró és egy mélynyomó. A csatlakozó berendezés játékosok az adott osztály nem szabad kihagyni RJ-45 Ethernet port szimbolizáló támogatást a hálózati funkciók, amelyek a jel BD Live firmware frissítés, Smart TV és streaming videó, zene és képek otthoni média szerver. Interface bezárja egy pár USB port, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a lejátszás kompatibilis USB-eszközök, valamint az optikai digitális kimenet az útvonal audiojel példa. AV vevő. Kényelmes kezelés a játékos, hogy biztosítsák a mellékelt távirányító és egy cseh menü a képernyőn.
Műszaki adatok:
Támogatott média:
AVCHD, BD, BD R / RE BD,
CD, CDDA, CD-R / CD-RW, DVD, DVD + R /
+RW, DVD-R / RW, Standard SVCD, VCD
Támogatott formátumok:
Audio: AAC, MKA, MP3, WMA
Kép: GIF, JPEG, JPG
Videó: ASF, AVI, DivX, FLV, M2TS, MKV, MOV, MP4,
MPEG, MPG, WMV
Audio lejátszás:
Tömörítési formátum: AAC, MP3, Ogg Vorbis, PCM, WAV, WMA
hang:
Digitális átalakító: 24 bit, 192 kHz
Hang javítása: Éjszakai mód
Hang: Dolby Digital 5.1, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS Digital Surround, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio
fogyasztás:
Fogyasztás: 20 W
Tápegység: 220-230 V, 50 Hz
Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,3 W
méretek:
Csomagolás (Sz x H x D): 490 x 87 x 310 mm
A termék (W x H x M): 435 x 40 x 230 mm
Termék súlya: 1,58 kg
Csomag súlya: 2,3 kg
Mellékelt tartozékok:
Mellékelt tartozékok: 2 x AAA elem, CD-R (Felhasználói kézikönyv), tápkábel, termék kártya, Gyors üzembe helyezési útmutató, Távvezérlő, Felhasználói kézikönyv
Opcionális tartozékok:
A kiválasztott kamera Skype

Paraméterek

Kód:  GPI500f
Termékszám:  BDP7750/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15