Oldal frissítése

Philips Azur Advanced GC4934/30

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Azur Advanced GC4934/30

Philips Logo

Philips Azur Advanced
gőzölős vasaló GC4934/30

Gondtalan vasalás új generációs vasalóval

A Philips Azur Advanced gőzölős vasaló az intelligens vasalás élményét nyújtja, a megfelelő hőmérséklet hosszadalmas beállítása nélkül. Folyamatos, 55 g/perc gőzkibocsátás és 230 g gőzlövet lesz segítségedre a legmakacsabb ráncok egyszerű eltüntetésében, a Quick Calc Release rendszer pediga vasaló tisztán tartását könnyíti meg. A vasalást a karcmentes SteamGlide Elite talp teszi igazán egyszerűvé, hiszen tökéletesen siklik a ruha felületén. Az innovatív vasalótalp titán bevonatot kapott, a szabadalmaztatottOptimalTEMP technológiával kiegészítve minden vasalható textíliát ráncmentessé varázsol. Nem kell többé vasalás előtt szétválogatnod a ruhát, sem vasalás közben a hőmérséklet szabályozásával bíbelődnöd.Biztos lehetsz benne, hogy nem fog megégni a farmer, a kasmír, sem a selyem, és az erős gőzlöket könnyedén elbánik a legmakacsabbgyűrődésekkel is. Ráadásul a talpán fekve 2 perc inaktivitás után, a saroktámaszára fektetve pedig 8 perc elteltével automatikusan kikapcsol.

Philips GC4934/30

Egyszerű gyűrődés eltávolítás

Philips GC4934/30 vasaló

Minden típusú textíliához alkalmas

Philips GC4934/30 vasaló

Nem égeti meg a ruhákat

Philips GC4934/30
Philips GC4934/30 vasaló

3000 W teljesítmény

A vasaló rendkívül gyorsan - a bekapcsolástól számított két perc alatt melegszik fel, és kiváló, 3000 W teljesítményt nyújt a gyors vasalás érdekében. A víztartály térfogata 330 ml, csapvízzel is feltölthető, és cseppzáró rendszerrel rendelkezik. A készülék a bekapcsolástól számítottkét perc elteltével használatra kész. A 230 g gőzlöket és az 55 g/perc folyamatos gőzkibocsátás hosszan tartó eredményt garantál. A gőzszint intenzitását a vasaló fogantyúján szabályozhatod.

Philips GC4934/30 vasaló

Akár 230 g-os gőzlövet

A 230 g- os gőzlövet mélyebben behatol a textíliába, ezzel igazán egyszerűvé teszi a makacs gyűrődések eltávolítását.

Philips GC4934/30 vasaló

Akár 55 g/perc gőzkibocsátás

Az akár 55 g/perc folyamatos gőzkibocsátás 20 %- kal magasabb gőzölő teljesítményt garantálhat a gyűrődések hatékony eltávolításáért. A vasaló bekapcsolás után két perccel használatra kész. A hosszan tartó teljesítményt és a tökéletes eredményeket a 230 g- os gőzlövet és a 3000 W teljesítmény garantálja<>A gőzszintet a vasaló fogantyúján szabályozhatod.

Philips GC4934/30 vasaló

OptimalTEMP technológia

Az innovatív OptimalTemp technológia gondoskodik arról, hogy egyetlen vasalható ruhadarab sem égjen meg. Nyugodt szívvel vasalhatsz farmert, selymet, lent és kasmírt, teljesen biztonságosan, tetszőleges sorrendben, hiszen nem kell többé a hőfokot szabályoznod, és kivárnod, hogy a vasalótalp hőmérséklete a megfelelő legyen. A technológiának köszönhetően a ruhákat nem szükséges vasalás előtt szétválogatni. 

Philips GC4934/30 vasaló

Ellenálló vasalótalp

Az exkluzív SteamGlide Plus vasalótalp titán felületével, és hat rétegű bevonatával az egyik legjobb vasalótalp. Felülete minden vasalható textílián tökéletesen siklik, tapadásmentes, tökéletesen karcálló és egyszerűen tisztítható.

Philips GC4934/30 vasaló

Minden vasalható textília

Bármilyen típusú vasalható textíliát bátran gőzölhetsz és vasalhatsz a megégés veszélye nélkül. Gyorsan és hatékonyan távolíthatod el a ráncokat és a gyűrődéseket a legkülönfélébb textíliákból: farmerből és a hozzá hasonló vastag anyagokból, a legfinomabb ruhaneműkből, mintamilyen aselyem blúz, a kabát, és a nehezen vasalható, különféle mintákkal, gombokkal, csatokkal díszített ruhadarabokból is.

Philips GC4934/30 vasaló

Quick Calc Release

A Quick Calc Release rendszernek köszönhetően a vízkő eltávolítása és a vasaló tisztítása gyerekjáték. Hozzájárul, hogy a vasaló állapota hosszú ideig tökéletes maradjon, tiszta legyen, hatékonyan gőzöljön és vasaljon. A továbbfejlesztett gőzképzésnek köszönhetően a vízkő sokkal könnyebbenszéttöredezik, így akár ötször* több gyűlik össze a vasaló tartályában. A Gyors vízkőmentesítés funkcióval a tartály egyszerűen kivehető, kiürítése pedig legfeljebb 15 másodpercet vesz igénybe, hogy a gőzteljesítmény minden nap hosszan tartó legyen.

Philips GC4934/30 gőzölős vasaló
Philips GC4934/30 gőzölős vasaló
Philips GC4934/30 gőzölős vasaló
Philips GC4934/30 gőzölős vasaló

Műszaki adatok

Egyszerű használat

Automatikus kikapcsolás

Igen

A vasalótalp neve

SteamGlide Plus

Drip stop

Igen

A tápkábel hossza

2,5 m

A víztartály kapacitása

330 ml

vízkőmentesítés 

Vízkőmentesítés és tisztítás

Quick Calc Release

Méret és TÖMEG

A termék méretei (Szé × Ma × Hossz)

33,3 × 17,5 × 13,5 cm

Gyors gyűrődés eltávolítás

Folyamatos gőzkibocsátás

55 g/perc

Energiafelhasználás

3000 W

Gőzlövet

230 g

Függőleges gőzölés

Nem

Szolgáltatás

2 év garancia

Igen

További termékjellemzők

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés, Termosztát
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 000 W
Gőzkibocsátás 55 g/perc
Gőzlövet 230 g/perc
Vasalótalp anyaga Titán

Szín

Szín Lila
Kód:  PHINZ580
Termékszám:  GC4934/30HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10