Oldal frissítése

Philips Avance Collection HD9359/90 2200W

4,5 4 értékelés
34 990 Ft

Philips Avance Collection HD9359/90 2200W

A vízforraló a legtöbb ember számára az egyik leggyakrabban használt háztartási eszköz. A stílusos Philips elektromos vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű használatot kínál. Minőségi anyagokból készült, úgy mint rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, hanem praktikusságával is elcsábít, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, függetlenül attól, hogy milyen gyakran használjuk. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és bármely konyha stílusába belesimul. Eme Philips elektromos vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A hasznos kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. A dekoratív megjelenésű és megbízható Philips vízforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Eme Philips Avance Collection HD9359/90 2200W vízforraló kulcs jellemzői

  • A korszerű Philips vízforraló kényelmes és gyors italkészítést tesz lehetővé
  • Űrtartalma: 1,7 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél (inox)
  • Az elegáns Philips gyorsforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Ez a modellváltozat 230 V-ról funkcionál, ami egy hagyományos elektromos aljzat feszültségének értéke
  • A készülék kivitelezésének része a praktikus kivehető szűrő
  • Modern megjelenés
  • A praktikus forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően a vízforraló használata gyors és kényelmes
  • Külön említést érdemel a brit STRIX csatlakozó is
  • A vízszint jelző lehetővé teszi a víz mennyiségének könnyű ellenőrzését
  • A beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén.

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A dizájnos Philips vízforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem a könnyű használatot biztosító forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. A készülék vezérlésében fontos szerepet játszik a precíz STRIX csatlakozó, amely növeli a vízforraló megbízhatóságát és élettartamát. A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, nem kell újra felmelegítened. A vízforraló a melegítés után bizonyos ideig tartja a beállított vízhőmérsékletet.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Strix csatlakozó, Forgótalp, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Figyelmeztetés a forráspont elérésekor
Energiafelhasználás 2 200 W
Bemeneti feszültség 230 V
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél
Kód:  PHIRK362HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HD9359/90HU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10