Oldal frissítése

Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01

5 1 értékelés
199 990 Ft

Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01

Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben

Vezeték nélküli porszívó (ház, autó, háziállatok) XC8347/01

Egyetlen mozdulattal porszívózik és felmos. Leghosszabb turbó üzemmód*.

Könnyítsd meg az otthoni takarítást, és csökkentsd felére a porszívózással töltött időt! A Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben egyesíti magában a rendkívül nagy teljesítményű vezeték nélküli porszívót, a felmosót és a kézi porszívót. Úgy tervezték, hogy egy mozdulattal porszívózzon és töröljön fel. Az egész házat gyorsan és hatékonyan tisztítja egyetlen töltéssel. Az új Aqua adaptív szívófej először mindig porszívózik, majd feltöröl. Mégpedig előre és hátrafelé is. A szívófej elfordul és okosan irányítja a szívást a nagyobb gondosságot és nagyobb teljesítményű porszívózást igénylő, szennyezettebb területekre. Az Aqua szívófej eltávolítja a baktériumok akár 99%-át eltávolítja**. Ezen kívül a rúdporszívó 360°-os szívófejjel van felszerelve száraz porszívózáshoz, LED világítással, így egy porszemet sem fog elvéteni. A csomagban tartozékok gazdag választéka található, amelyekkel könnyedén felporszívózhatod a mennyezetet és kitisztíthatod az autó belsejét, vagy eltávolíthatod az állatszőrt a kárpitról. A porszívó portartálya és motorja a felső részben kapott helyet, ezért a készülék a padlóhoz egy vonalba helyezhető, és így a nagyon alacsony bútorok alá is befér. A rúdporszívó legerősebb pontjaazonban a teljesítménye és az extra hosszú élettartam, ugyanis egy teljes feltöltéssel akár 80 percnyi tisztítást biztosít, Turbó módban pedig - amely a konkurens márkák klasszikus vezeték nélküli porszívói esetében nagyon rövid időre korlátozódik -  több mint 125 m2-t képes felporszívózni. Mindez a legújabb generációs 25,2 V-os lítium-ion akkumulátornak és a fejlett PowerCyclone 10 technológiának köszönhető, amely sokkal hosszabb ideig tartó, erősebb szívást biztosít.

Egyetlen mozdulattal porszívózik és feltöröl

Akár 80 perc tisztítási idő és a leghosszabb üzemidő Turbo üzemmódban*

Eltávolítja a baktériumok akár 99%-át**

Videó lejátszása

3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó

A Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívó nélkülözhetetlen segítőd lesz az egész lakás kitakarításában. Rendkívül sokoldalú: egyesíti magában a nagy teljesítményű rúdporszívót, egy praktikus kézi porszívót és egy mopot a keménypadlók felmosásához. A beépített tartozékoknak köszönhetően még a legnehezebben elérhető helyekre is eljuthatsz vele, és tökéletes az egész ház vagy autó alapos kitakarítására is. A megbízható akkumulátor és a nagy teljesítményű motor kombinációja minden eddiginél gyorsabb tisztítást garantál.

Egyetlen mozdulattal porszívózik és felmos. Kettős szívóerővel.

Az új, adaptív Aqua szívófej mindig először porszívózik, majd felmos, előre és hátrafelé egyaránt. A porszívó szívófeje tökéletesen rugalmas, és képes a szívást a legszennyezettebb helyekre irányítani, amelyeket a készülék elején és hátulján található két szívókamra extra teljesítményének köszönhetően tökéletesen megtisztít. Mindkét szívókamra egyedi cikkcakk szívókialakítással és szabadalmaztatott vízelosztással rendelkezik a legjobb eredmény érdekében. A szívófej 2x hatékonyabb, mint a korábbi porszívómodell szívófeje.***

Az egész ház egyetlen töltéssel

Az egyedülálló Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben vezeték nélküli rúdporszívót a maximális teljesítményre és a lehető leghosszabb élettartamra tervezték. Titka a nagy teljesítményű 25,2 V-os lítium-ion akkumulátorban rejlik, amelynek extra hosszú élettartama lehetővé teszi, hogy teljes feltöltésenként akár 80 percig porszívózz. **** Így nem kell aggódnod amiatt, hogy tisztítás közben újra kell töltened az akkumulátort. A készülék akár 125 m2-t is kitakarít egyszerre.*****

A Philips porszívó a baktériumok akár 99%-át is eltávolítja

Tartsd otthonodat tökéletesen tisztán. Ha kis mennyiségű tiszta mosószert adsz a vízhez, tökéletes eredményt érhetsz el, és eltávolíthatod a baktériumok akár 99%-át. ** A csomagban található Philips 8000 porszívó törlőkendője speciális antibakteriális kezelésen esett át, ezáltal megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tisztítás után. ******

2x hosszabb élettartam turbó üzemmódban, a versenytársakhoz képest*

Fedezd fel a szuper egyszerű és gyors porszívózás varázsát a Philips vezeték nélküli porszívójával! A rendkívül hatékony, de energiaigényes Turbo üzemmódban a készülék kétszer annyi ideig bírja, mint a konkurens vezeték nélküli porszívók. 

360°-os szívófej LED világítással

A Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívó szabadalmaztatott szívófeje 360°-os szívóerővel rendelkezik, amely minden oldalról összegyűjti a szennyeződéseket, és biztosítja, hogy a padlón minden mozdulat 100%-ban hatékony legyen. A szennyeződések akár 99,7%-át is felfogja. ******* A szívófej LED világítással is rendelkezik, amelynek köszönhetően még a legapróbb szöszök sem kerülik el a figyelmedet.

Minden hely könnyen megközelíthető

A Philips 8000 Series vezeték nélküli porszívó extrém rugalmas. A motor és a porkamra a készülék tetején található, és ennek az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a készülék tökéletesen a padlóval egy vonalba helyezhető, amely nagyszerű a porszívózáshoz még a nagyon alacsony bútorok alatt is. Extra hosszú szívófejjel is rendelkezik, amellyel egészen a mennyezetig porszívózhatsz. 

PowerCyclone 10 technológia

A fejlett PowerCyclone 10 porzsák nélküli technológiával ellátott vezeték nélküli porszívók az eddigi legerősebb Philips porszívók. Még tovább fognak tartani. Természetesen a nagyszerű szívóteljesítmény mindig garantált.

Mini turbókefe

Az emberi hajszál és a háziállatok szőre nagyon nehezen távolítható el a kanapék vagy fotelek puha kárpitjáról. Ezért a készülék tartalmaz egy speciálisan erre a célra tervezett mini turbókefét, amely könnyedén megbirkózik ezzel a nehéz feladattal. Emellett tökéletes az autóhuzatok tisztítására is.

Számos kiegészítő

A különböző padlók és a különböző alakú felületek különböző tisztítási eljárásokat igényelnek. A Philips vezeték nélküli porszívók nagy előnye, hogy mindig kéznél van minden tartozék, és a használatuk nagyon egyszerű. Rendelkezésre áll egy beépített kefe, egy réstisztító szívófej, két darab antibakteriális mikroszálas törlőkendő és egy tartalék szűrő.

Dokkolóállomás

A Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben porszívóhoz praktikus dokkolóállomás tartozik, minimalista kialakítással. Ha végeztél a porszívózással, egyszerűen helyezd rá a készüléket, hogy az feltöltse az akkumulátorát, és mindig kéznél lesz a következő takarításhoz. 

Minimális allergéneket tartalmazó otthon

A Philips 8000 Series 3 az 1-ben vezeték nélküli porszívó segít tökéletesen tisztán tartani otthonodat. A rendkívül nagy teljesítményű motor a kifinomult hármas szűrőrendszerrel kombinálva a finom részecskék - például az baktériumokat, finom port vagy finom allergéneket 5 µm-es mérettől kezdve - akár 98%-át képes elkapni. *******

A Philips 8000 Series Aqua Plus 3 az 1-ben porszívó műszaki adatai

szívófejek és kiegészítők

Mellékelt tartozékok

Porszívó és felmosó, szívófej nedves porszívózáshoz és feltörléshez, kiegészítő szűrő, hosszú réstisztító szívófej, 360°-os szívógejés mini turbókefe

Kiegészítő szívófej

Mini turbókefe, 360°-os szívófej

Standard szívófej

Aqua szívófej

kialakítás

Szín

Fekete titán

Szűrés

Porgyűjtő tartály kapacitása

0,6 l

Szűrőrendszer

Háromszoros szűrőrendszer

Teljesítmény

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Akkumulátor feszültsége

25,2V

Töltési idő

4-5 óra

Működési idő

80 perc

Zajszint

84 dB

Légáramlás

1100 l/min

*A 10 legkelendőbb vezeték nélküli porszívó ellenében teszteltük >300 euró Németországban (2020-as időszak).
**Egy külső ügynökség által vízzel és mosószerrel tesztelve.
*** a szennyeződések befogásában. Az előre- és hátrameneti mozgás során az átlagos szennyeződéscsapda alapján a
a korábbi FC690x és XC814x modellekhez képest.
****Üzemidő és lefedettség a Philips belső nyomon követési módszere alapján. 
***** ECO üzemmódban.
****** A ruha cink-piritiont tartalmaz, antibakteriális értékkel >99% 24 órával a használat után.
A GB 21551.2-2010 és az ISO20743:2013 szabvány szerint tanúsított laboratóriumban tesztelt, E. coli és
S. aureus.
*******A Philips által tesztelt durva szennyeződések tisztítására. Az egyik mozdulat egy oda-vissza mozgás. Az EC 60312/EN60312 szerint végzett vizsgálat
.

További specifikációk


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Álló, Kézi, 3 az 1-ben

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz
Tisztítás típusa Felszívás, Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 5 óra
Működési idő 90 perc
Akkumulátor feszültség 21,6 V

Szűrők

Szűrő típusa Karbantartásmentes szűrő

Zaj

Zajszint 84 dB

Tartály

Űrtartalom 0,6 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 38,4 cm
Magasság 16,8 cm
Mélység 79,2 cm
Tömeg 4,8 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Tulajdonságok LED kijelző, LED világítás

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Töltőállomás
Nyél Cső
Kefék Kárpitozáshoz
További kiegészítők Víztartály, Szűrő, Törlőruha, Tisztító állomás

Szín

Szín Fekete
Kód:  PHIL0077HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  XC8347/01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15