Oldal frissítése

PHILIPS Series 5000 HD9395/90 2200W

22 990 Ft

PHILIPS Series 5000 HD9395/90 2200W

A vízforraló manapság a legtöbb háztartás alapvető része. A stílusos Philips elektromos vízforraló 1,7 l űrtartalmat és egyszerű kezelhetőséget kínál. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak vizuálisan vonzó, de egyben praktikus és számos funkciót is kínál, nem tartalmaz nemkívánatos ártalmas anyagokat, amelyek az egészégre károsak, valamint használatakor nem kerül sor szagok vagy ízek átvitelére, még hosszútávú használat esetén sem. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és tökéletesen belesimul szinte bármely konyha stílusába. A dekoratív modern stílust fekete megjelenés domborítja ki. Az ízléses kialakítású és megbízható Philips gyorsforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

A praktikus PHILIPS Series 5000 HD9395/90 2200W vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Az elegáns Philips gyorsforraló kényelmes használatot és hatékony működést biztosít
  • Kapacitása: 1,7 l
  • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Modern kivitel
  • Fekete kivitelű gyorsforraló
  • Dupla falú kialakítása hatékony hőszigetelést biztosít
  • A kényelmes és gyors használatot forgótalp garantálja
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A gyártó maximális hangsúlyt fektetett a vízforraló kanna biztonságos használatára. A vizforraló biztonságát és hatékony hőtartását biztosítja a gyártásnál alkalmazott dupla falú kialakítás. A víz melegítésekor a külső felület hőmérséklete nem ér el magas értékeket, így nem fenyeget a megégés veszélye.

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam vízforraló

A minőségi Philips vízforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem a praktikus forgótalppal is, amelyet minden háziasszony értékelni fog. Bármilyen szögből a talpra helyezheted a gyorsforralót. Bekapcsoláskor LED háttérvilágítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló kanna üzembe lépett.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Duplafal, Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló

Szín

Szín Fekete
Kód:  PHIRK715HU
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HD9395/90
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15