Oldal frissítése

PHILCO

Philco banner

Philco: minőség, dizájn és funkcionalitás az otthonod szolgálatában

Nincs fontosabb küldetés, mint egy harmonikus otthon. A Philco készülékeknek egyetlen céljuk van: a legjobbat nyújtani számodra, legyen szó főzésről, sütésről, mosásról vagy mosogatásról. Otthonod úgy működik, ahogyan kell, és biztonságos alapot nyújt minden tervedhez. A Philco márka nemcsak a funkcionalitásra, a műszaki kiválóságra, a hasznos programok széles választékára, az intuitív és kényelmes használatra, hanem a környezet tiszteletben tartására is nagy hangsúlyt fektet. Azok a gyárak, ahol ma a Philco termékeket gyártják, megfelelnek a legmagasabb minőségi és kivitelezési, de környezetvédelmi előírásoknak is.

  • Ingyenes szerviz +3 évA Philco a kétéves törvényes garancia időszakot követően három év INGYENES szervizszolgáltatást kínál a nagyobb háztartási készülékekre.
  • Több mint 130 éves hagyományAz 1892-ben alapított, nagy múltú márka világszerte és hazánkban is számos háztartás nélkülözhetetlen részévé vált.
  • 10 év garancia a motorraMotorgarancia minden innovatív inverteres motorral felszerelt Philco készülékre. Nincs szükség regisztrációra.
Philco háztartási nagygépek

A Philco háztartási nagygépek tökéletesen gondoskodnak otthonodról

A Philco háztartási nagygépek széles választékát kínálja. A csúcskategóriás mosógépek tökéletesen és gazdaságosan mosnak, gőzprogramokkal, amelyek biztosítják a higiénikusan tiszta ruhákat. A hőszivattyús kondenzációs szárítógépek alacsony energiafogyasztás mellett tökéletes pihe-puha szárazra szárítják a mosott ruhát. A Philco beépített és szabadon álló mosogatógépek maximális hatékonysággal és minimális víz- és energiafogyasztással kezelik az erősen szennyezett edényeket. Hűtőszekrényeik viszont bőséges helyet biztosítanak a friss élelmiszereknek, a borok szerelmesei pedig a kompresszoros borhűtőknek örülhetnek. A Philco beépíthető sütők és főzőlapok precíz és megbízható főzést biztosítanak, elegáns dizájnnal, amely illeszkedik konyhád berendezéséhez.

Philco háztartási kisgépek nagy dolgokhoz

A Philco háztartási kisgépek megbízható támaszt nyújtanak a mindennapi főzésben. Ezek az ételfeldolgozókat nem csak a mindennapi feladatokra tervezték, hanem erőteljes motorjaiknak, minőségi tartozékaiknak és tökéletes ergonómiájuknak köszönhetően a kemény kihívásokkal is megbirkóznak. A Philco forrólevegős sütők modern módját kínálják az ételek minimális zsiradékkal történő elkészítésének. Elektromos grilleink rugalmasságot biztosítanak a grillezés során. A kávé szerelmeseinek a Philco automata kávéfőzőket kínál intelligens vezérléssel, beépített darálóval és számos funkcióval. Ellenállhatatlan ízű, vitaminokkal teli rágcsálnivalókat készítenek a Philco ételszárítók. A vákuumozóval pedig sokáig frissen tarthatod az élelmiszereket.

Philco háztartási kisgépek
Ingyenes Philco szerviz

Philco +3 év kiterjesztett garancia

Garantáljuk a Philco készülékek megbízhatóságát, ezért ügyfeleinknek INGYENES extra szolgáltatást kínálunk "INGYENES SZERVIZ +3 ÉV", amely a regisztrált felhasználóknak a 2 éves törvényes garanciális időszak után 3 év vevőszolgálatot biztosít, ami összesen 5 év gondtalan használatot jelent. A szolgáltatás igénybevételének feltétele a megvásárolt termék időben történő regisztrálása. Egyszerűen csak regisztráld a készüléket a vásárlástól számított 14 napon belül a gyártó weboldalán, ahol a feltételek meg vannak határozva. Az "INGYENES SZERVIZ +3 ÉV" szolgáltatást csak a mosás, szárítás, hűtés, mosogatás és főzés termékkategóriába tartozó szabadon álló és beépített háztartási készülékekhez kínáljuk, beleértve a szabadon álló mikrohullámú sütőket is.

10 év garancia a Philco motorokra

INGYENES "10 ÉV MOTOR GARANCIA" szolgáltatást kínálunk minden innovatív inverteres motorral felszerelt Philco készülékre. Ezek a termékek a hűtőszekrények, fagyasztók, mosógépek, szárítógépek és mosogatógépek termékkategóriájában találhatók. Automatikusan megkapod a kiterjesztett garanciát a megvásárolt készülékre, regisztráció nélkül. Az inverteres motor technológiai vezető szerepet tölt be, mivel elektromágneses mezőt használ, amely kisebb súrlódással jár, mint az aszinkronmotor, így az alkatrészek kevésbé kopnak. Az ilyen kialakítású motorok így alacsonyabb fogyasztással, hosszabb élettartammal és nem utolsósorban nagyon alacsony zajszinttel rendelkeznek.

Philco - 10 év garancia
Paraméterek módosítása
66 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10