Oldal frissítése

PHILCO PHWK 2050

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PHILCO PHWK 2050

A PHILCO PHWK 2050 üveg vízforraló kiöntővel prémium minőségű rozsdamentes acélból készült, minden tearajongót megörvendeztet. Lehetőséged van kiválasztani az adott tea típusának megfelelő hőmérsékletet, a vízforraló üveg házán pedig végignézheted az egész folyamatot, ahogyan a készülék mindenről gondoskodik helyetted és elkészíti számodra a tökéletes teát.


PHILCO PHWK 2050

Jól olvasható vezérlőpanel kijelzővel

A PHILCO PHWK 2050 vízforralót használhatod a víz felmelegítéséhez vagy elkészítheted a kannában közvetlenül a teákat is. Ehhez 5 program áll a rendelkezésedre: fekete, zöld, fehér, Oolong és gyógytea programok, ugyanakkor kézzel is szabályozhatod a hőmérsékletet 40 és 100 °C között 5 °C-os lépcsőkben akár 15 perces főzési idő beállításával.


Tökéletes illat

A tea kitöltéséhez szükséges szűrős kitöltő prémium minőségű rozsdamentes acélból készült. A szűrő perforált házát úgy tervezték, hogy a víz mozgásával a teafűszer tökéletesen ki tudjon ázni, így az elkészült tea gazdag aromájú lesz. A vízforralóban emellett egy nagyon vékony, kiváló rozsdamentes acélból készült szűrő is található, így mindig tiszta teát élvezhetsz.

PHILCO PHWK 2050


PHILCO PHWK 2050

A minőség a részletekben rejlik

Elhelyezheted a vízforralót bármilyen irányban a LED kijelzővel ellátott kitűnő rozsdamentes acél alapon. A fűtőszálat rozsdamentes acél lemez fedi. A vízforraló automatikus kikapcsolás funkcióval és túlmelegedés elleni védelemmel is büszkélkedhet. A fedél eltávolítható részeinek hála könnyű a tisztítása is. A műanyag markolattal egyszerű a használata, nem égeted meg magadat vele.


Élvezd a csendet

Bármikor ihatsz egy finom csésze teát, hiszen a vízforraló Mute funkcióval is rendelkezik - tehát hang nélkül működik, azaz kikapcsolhatod a hangját, így olyankor is használhatod a készüléket, amikor nem akarod felkelteni a többieket, vagy amikor a környezeted teljes csendet igényel.

PHILCO PHWK 2050


PHILCO PHWK 2050

Tippek a használathoz

Készíts ízletes gyümölcsös teát vagy egy frissítő zamatos italt az otthonodban. Helyezz jázminteát a szűrőbe és az ízlésednek megfelelő szeletelt gyümölcsöt közvetlenül a teáskannába. Hagyd, hogy az elkészült tea lehűljön és öntsd át egy kancsóba, friss gyümölcsök és jég hozzáadásával pedig máris elkészült a páratlan jeges tea.


Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LCD kijelző, Forgótalp, Teaszűrő, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 3 000 W

Szín

Szín Világos, Ezüst
Kód:  PHICRK01
Termékszám:  PHWK 2050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05