Oldal frissítése

Philco PHSB 610 MJ

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philco PHSB 610 MJ

Szereted az egészséges turmixokat, akkor figyelj! - A Philco márka most egy felturbózott segédet kínál. Pillanatok alatt elkészítheted vele kedvenc ízletes koktélodat amit magaddal vihetsz az edzésre, vagy a munkába. Az elkészítésben segít az a különleges edény amire praktikus fedelet kaphat az útra. A mixer első pillantásra felkelti a figyelmet fehér külsőjével, amin kék és szürke kiemelésű részletek vannak, hogy minden konyhába beilleszkedhessen. Nagy teljesítményű kétsebességes motort tartalmaz, amely könnyedén megbirkózik minden zöldséggel. Minden nap készítsd el vele a kedvenc turmixokat. 

Legfontosabb jellemzők

  • Erős motor 350 W-os teljesítménnyel
  • 2 sebességfokozat a tökéletes eredményért
  • 2 darab 600 ml térfogatú edény
  • Az egyik edény zárt és fedéllel rendelkezik a smoothie szállításához
  • A keverő fedelén egy nyílás van az alapanyagok hozzáadására
  • Biztosíték

Addj hozzá könnyen összetevőket a mixelés során

Számodra örömöt okoz a koktélok elkészítése? Ezzel az asztali mixerrel akkor még lelkesebben fogod készíteni őket. A fedél tetején ugyanis van egy nyílás, ahol az összetevőket a mixelés során is hozzáadhatod és közben a konyha is szép és tiszta marad. Ha egyenesen a smoothie edényt használod a mixeléshez, akkor a keverés után elég egyszerűen eltávolítani a vágókéseket és rácsatolni a fedőt és már útnak is indulhatsz.

További információk

A csomag tartalma:

  • Motor egység
  • Keverőtál
  • Smoothie edény szállításához

Csomag mérete:
29 × 24 × 13 cm

Csomag tömege:
1,5 kg

Kábelhossz:
1 m

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Alkalmas Smoothiehoz
Kód:  PHMS001
Termékszám:  41004710
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20