Oldal frissítése

PHILCO PHHM 5300

3,9 10 értékelés
11 090 Ft

PHILCO PHHM 5300

A profi PHILCO kézi mixer remek társad lesz krémek vagy tészta készítésekor. Bizonyára elnyeri a tetszésedet az intuitív vezérlőegység és a kompakt méret. 450 W teljesítménnyel büszkélkedhet a motor, amely könnyedén megbirkózik az alapanyagokkal, és finom desszert vagy ebéd lesz az eredmény. A minőségi PHILCO PHHM 5300 5 sebességfokozattal rendelkezik, így mindig tökéletes konzisztenciát érsz el. A kézi mixeren kívül a következő is megtalálható a csomagban: dagasztókar és habverők. A mixer modern designnal rendelkezik, amit remekül kiemel a népszerű fehér szín. A fantasztikus PHILCO kézi mixer nagyszerű partner lesz a konyhában.

Kézi mixer PHILCO PHHM 5300 ...
Kézi mixer PHILCO PHHM 5300 ...

A hasznos PHILCO PHHM 5300 kézi mixer legfontosabb előnyei

  • A jól kihasználható PHILCO kézi mixer minden szakácsot boldoggá tesz
  • Dagasztás és habverés funkciónak köszönhetően elsőrangú a finom ételek elkészítésében
  • A kézi habverővel tökéletes habot kapsz, ami gyakran nélkülözhetetlen, ha desszerteket sütsz
  • A minőségi PHILCO PHHM 5300 5 sebességfokozattal rendelkezik
  • A habverővel vagy a dagasztókarral játszi könnyedséggel elkevered a szükséges hozzávalókat
  • A praktikus gombbal egyszerűen kivehetők a karok vagy egyéb tartozékok
  • Túlmelegedés elleni védelemmel is büszkélkedhet
  • A rajta lévő pulse gomb gondoskodik arról, hogy egy rövidebb időintervallumon keresztül nagyobb sebességen tudd keverni az ételt

Illatozzon az egész lakás a frissen sült desszerttől

A kézi mixer a nagyszerű termékeket gyártó PHILCO gyártótól bármilyen kihívást jelentő recepthez segítséget nyújt, ráadásul nagy mértékben csökkenti a szükséges elkészítési időt. A csomagban található még a készülék mellett: dagasztókar és habverők. A mixerrel gyorsan össze lehet keverni a hozzávalókat, amelyekből elkészül a finom pite, az ínycsiklandó krémek, vagy az egészséges zabkása. Mindez egyszerű és könnyű lesz a habverőkkel és a dagasztó karokkal, amelyek nagyszerű eszközök a tésztakészítéshez és süteménysütéshez.

Kézi mixer PHILCO PHHM 5300 ...
Kézi mixer PHILCO PHHM 5300 ...

A minőségi PHILCO kézi mixer biztonságos működéssel rendelkezik

A klassz PHILCO kézi mixerrel egyedül is elboldogulsz a konyhában akkor is, ha ünnepi menüt készítesz. Nagyon jó ötlet a habverő tartozékok gyors kioldására szolgáló gomb átgondolt elhelyezése. Így időt és energiát is spórolsz. A gyártó gondoskodott a biztonságról is, így túlmelegedés elleni védelem is van a készülékben, és a baleseteket is meg lehet előzni. A rajta lévő pulse gomb gondoskodik arról, hogy egy rövidebb időintervallumon keresztül nagyobb sebességen tudd keverni az ételt. Használd ezt a funkciót kíméletes keveréshez, főleg, ha nem mindegy, milyen textúrájú lesz az étel a keverést követően.

Tartozékok:

dagasztókar és habverők

Kábel hossza:

1,25 m

Teljesítmény:

450 W

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 450 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés
Tulajdonságok Olvadóbiztosíték, Pulse gomb, Tartozék kioldó gomb
Kábel hosszúsága 1,25 m

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők
Kód:  PHIRM412
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PHHM 5300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20