Oldal frissítése

Philco PHHB 6900

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philco PHHB 6900

Unod már a zöldségek végtelennek tűnő tisztítását és előkészítését zöldségek az ízletes leveshez? Kedveled a növényi koktélokat, vagy gyakran készítesz egészséges salátákat? Már több készlet kés kitompult a kezedben a végtelen vágásban? Hagyd ezt az unalmas munkát ránk, és használd ki az így szerzett időt szabadidőként. Ez az egyszerű aprítógép megcsinálja helyetted a munkát.

Legfontosabb jellemzői

  • Erős, 400 W teljesítményű motor
  • Az edénybe akár 1 liter zöldség is belefér
  • Minőségi berendezés a habveréshez és az aprításhoz
  • A gumi alátét csúszásmentesen rögzíti az edényt
  • Egyszerű egykezes kezelés

Hálás asszisztens

A Philco cég műhelyéből való aprítógép lesz hamarosan a legjobb partnered a zöldségek előkészítésénél. Az üveg tartály egy literes térfogata elegendő helyet biztosít az aprításhoz egy nagy kupac zöldségnek is. A gyors és pontos vágásról a a csomagban található vágókés gondoskodik. Az erős motor 400 W-os teljesítménye garantálja a minőségi munkát. A habverő ratozék is biztosan megtalálja a helyét az és ízletes krémek vagy fagylaltok készítésénél. A készülék egy kézzel is nagyon könnyen használható. Köszönhetően a csúszásmentes gumi talpnak a gép mindig a helyén marad. A karbantartása is nagyon könnyű, a készülék könnyen tisztítható a mosogatógépben is.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 400 W
Tartály térfogata 1 000 ml
Edény anyaga Üveg
Kód:  EAV3111u
Termékszám:  41002068
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10