Oldal frissítése

Philco PHHB 6603

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philco PHHB 6603

A nagy teljesíményű Philco márkájú turmixgép megbízható és praktikus eszköz lehet minden háztartásban. Függetlenül attól, hogy krémlevesek készítéséhez, gyümölcsök és zöldségek pépesítéséhez vagy diódarlásra használjuk, mindig elégedett lehetsz vele. A turmixgép kétsebességes és fordulatszám-szabályozással ellátott, így a teljesítményét könnyen személyre szabhatod az aktuális igényeknek megfelelően. Végül, de nem utolsósorban, biztosan értékelni fogod, hogy az erős motor ellenére kellemesen csendes a működése.

Legfontosabb jellemzői

  • Két sebesség
  • Fordulatszám-szabályozás
  • Erős és hatékony motor
  • Csendes működés
  • A cserélhető tartozékok mosogatógépben moshatók
  • Méretek: 55 x380 mm

Különféle kiegészítők

A csomagolás tartalmaz egy keverőszárat edénnyel, habverőt és aprítót edénnyel együtt. A keverőedény fel van szerelve egy zárható fedéllel, így az tartalmával együtt a hűtőszekrényben tárolható. Gondolva a felhasználói kényelemre - a kábel hossza 120 cm, és a botmixer minden levehető alkatrésze a mosogatógépben mosható.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Vágás, Habverés, Mixelés

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Sebességfokozat 2
Kód:  EAV4135m
Termékszám:  41002097
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20