Oldal frissítése

Philco PHHB 6601

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philco PHHB 6601

A Philco botmixer nagyon strapabíró és megbízható, minden háztartásban hasznát vehetik. Függetlenül attól, hogy mártások készítésére vagy gyümölcsök és zöldségek darabolására használja, mindig elégedett lesz a teljesítményével. A botmixer két sebességi fokozattal és fordulatszám szabályozással is rendelkezik, így a teljesítményét könnyen az aktuális igényeihez szabhatja. Végül, de nem utolsósorban, annak ellenére, hogy egy erős motor működik benne, felettébb csendes.

Legfontosabb jellemzői

  • Két sebességi fokozat
  • Fordulatszám szabályozás
  • Erős és időtálló motor
  • Csendes működés
  • Cserélhető tartozékok mosogatógépben tisztíthatók
  • Méretek: 55 x 380 mm

A csomag tartalmaz egy keverő lábat és 500 ml-es keverőedényt zárhatő fedővel, így az elkészült keveréket akár azonnal beteheti a hűtőbe. A felhasználók kényelme érdekében - a kábel hossza 120 cm, és minden levehető tartozék mosogatógépben is tisztítható.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Mixelés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok

Kiegészítők

Tartozékok Keverőedény

Sebesség

Sebességfokozat 2
Kód:  EAV4135k
Termékszám:  41002095
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10