Oldal frissítése

PHILCO PHEM 2000 ESPRESSO

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PHILCO PHEM 2000 ESPRESSO

Egy kávéfőző azok számára, akik kávézás során mindenekelőtt szeretik elkészíteni a saját kávéjukat, megérezni az őrölt kávé illatát, és megtalálni az ideális kávéreceptet, akár tökéletes krémmel vagy tejhabbal. A darált kávé durvasága, minősége és mennyisége már csak rajtad múlik. A fejlett melegítő rendszer biztosítja az ideális hőmérsékletet a kávé elkészítéséhez. A folyamatos gőzkibocsátás segíti a tej habosítását. A szivattyú nyomása 15 bar. A minőségi, masszív kar pedig biztosítja a legjobb értékeket.
Egyéb tulajdonságok:Egyenletes kávéadagolás egy vagy két csészébe.A gőzfúvókák egyszerű tisztítása.Csészemelegítő felület.2 szűrő egy vagy két csésze számára.Szűrőzár.Automatikus kikapcsolás 25 perc után.
Műszaki paraméterek:
A szivattyú nyomása: 15 bar
A víztartály kapacitása: 1,25 liter
Anyag: rozsdamentes acél
Méretek (MaxSzxMé): 340 x 262 x 366 mm
Tömeg: 5,40 kg
Feszültség és frekvencia: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Teljesítmény: 1140 W

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Felszerelés

Tejadagolás módja Gőzfúvóka

Szín

Szín Ezüst
Kód:  PHIPH200
Termékszám:  PHEM 2000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15