Oldal frissítése

Petit Lulu

Petit Lulu textilpelenkák

Petit Lulu: Anyukák által tervezett pelenkák

A Petit Lulu egy modern, családi vállalkozás, amelynek gyökerei 2012-ig nyúlnak vissza. Kezdetben pelenkákat varrtak a családi házban, ma egy jelentős, folyamatosan növekvő európai gyártó, amely a legmodernebb gépekbe fektet be. A pelenkák magas minőségét bizonyítja a 2018-tól ismételten megvédett ISO 9001 tanúsítvány. Minden terméket úgy terveztek és teszteltek, hogy az maximálisan megfeleljen a legigényesebb vásárlóknak is. A Petit Lulu az édesanyákra is gondol, mivel a kínálatban megtalálhatóak a hozzátáplálási és szoptatási eszközök, pelenkázó alátétek és női higiéniai termékek. Minden felhasznált anyag környezetbarát és 3 éves korig használható a gyermekek számára.

Petit Lulu pelenkák

A Petit Lulu pelenkák és külső alsóneműk biztosítják a szárazságot

A Petit Lulu textilpelenkák biztosítják a baba kényelmét. A Petit Lulu SIO márka alatt klasszikus betétes pelenkák vagy bugyipelenkák találhatóak, amelyek baba- vagy nagyobb méretben kaphatóak, ezek különböző, méretekre rögzíthetők patentokkal vagy tépőzárral rendelkeznek. Mindkét típus csak nedvszívó rétegként szolgál, ezért a Petit Lulu vízálló külső alsónadrágot is szükséges használni.

A Petit Lulu pelenkabetétek és pelenkázótáskák tökéletesek az utazáshoz

Szeretsz utazni a babáddal, de nincs hol pelenkáznod? A megoldást a Petit Lulu pelenkázóbetétek jelentik, amelyek a vízálló rétegnek köszönhetően bárhová elhelyezhetők anélkül, hogy bármi is koszos lenne. Nem tudod hová kidobni a használt pelenkákat? Akkor próbáld ki a Petit Lulu vízálló pelenkázótáskákat, amelyek a patentoknak köszönhetően két méretben kaphatók. A levehető fogantyú lehetővé teszi, hogy a babakocsira vagy a pelenkázóasztalra akaszd őket.

Petit Lulu alátétek
Petit Lulu női higiéniai kellékek

A Petit Lulu piperecikkek kímélik a természetet és a pénztárcádat

Ha törődsz a környezettel, értékelni fogod a Petit Lulu szövet menstruációs betéteket. A víztaszító gyapjúnak köszönhetően rendkívül légáteresztőek és nagyon kényelmesek is. Különösen inkontinencia vagy mérsékelt menstruáció esetén fogod nagy hasznukat venni. A természetet és a pénztárcádat is kímélheted a pamut kozmetikai tamponokkal, amelyek moshatóak és ennek köszönhetően újra felhasználhatóak.

Paraméterek módosítása
37 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05