Oldal frissítése

PERWOLL

Perwoll

Perwoll: Gyengéden gondoskodik az összes ruháról

A Perwoll egy speciális mosószer, amely minden típusú textíliáról gondoskodik. Mindegy, hogy finom fehérneműről, sportruházatról vagy alkalmi viseletről beszélünk. Különféle mosószerek széles választékát kínálja, amelyeket kifejezetten az egyes szövetek igényeinek megfelelően hoztak létre. Új Perwoll RENEW & CARE KAPSZULÁK: A Perwoll minden eddiginél jobban gondoskodik a ruháidról, ráadásul kényelmesen - hála az előadagolt kapszuláknak. Új generációs kapszuláink nem csak a ruháidat tisztítják meg, hanem a legjobb gondoskodást is biztosítják számodra.

Perwoll black

Perwoll Renew & Repair

A Perwoll Renew & Repair egy speciális mosószer, amely tisztítja és intenzíven ápolja ruhaneműidet. A gondos összetétel helyreállítja a színek ragyogását, a már elkopott szálak lágyságát és megerősíti a rostokat, hogy azok ne sérüljenek meg. A Perwoll black emellett különleges gondoskodást nyújt a fekete ruhák számára, ahogy a Perwoll white pedig a fehér ruházat megőrzésének érdekében jött létre.

Perwoll Renew & Care kapszulák

Az új, háromkamrás mosókapszulát kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy már az első mosástól kezdve aktívan ápolja és megújítsa ruháidat. Összetétele olyan ápoló összetevőket tartalmaznak, amelyek: • megőrzik ruháid élénk színeit • az egyedülálló "Care complex"-nek köszönhetően kisimítják a szálakat • kellemes virágos illatot árasztanak.

Perwoll
  • Perwoll kapszulák fekete ruhákhoz
  • Perwoll kapszulák fehér ruhákhoz

Perwoll Sport

A Perwoll Sport ideális mosógél a szintetikus anyagokból és elasztánból készült funkcionális és sportruházatok számára. A sportruházat mosásakor a Perwoll Sport semlegesíti a kellemetlen szagokat, mint az izzadság, és hosszan tartó illata tovább frissen tartja a ruhádat.

Perwoll
  • Perwoll Sport
Perwoll sport

További Perwoll változatok

A Perwoll speciális mosószerek egyedi változatai biztosítják a textíliák számára a megfelelő gondoskodást. A Perwollnak köszönhetően már nem kell amiatt aggódnod, hogy a ruhanemű elveszíti formáját és színét. A Perwoll segítségével még hosszabb ideig viselheted a gyönyörű ruháidat.

#RethinkFashion a Perwollal

A Perwoll #RethinkFashion támogatja a Slow Fashion mozgalmat. A Perwoll termékei megfelelő ápolást biztosítanak a ruhaneműidnek, és így biztosítják a hosszú élettartamot. A Slow Fashion nem csupán divatirányzat, hanem olyan mozgalom, amely a ruházat hosszú élettartamára összpontosít, és igyekszik elkerülni a felesleges pazarlást.

Perwoll Rethink Fashion

Paraméterek módosítása
24 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10