Oldal frissítése

PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

4,1 161 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
16 910 Ft

PC komponensek összeszerelése (teljesítés 6 munkanaptól)

A szolgáltatás nem vásárolható meg a partner raktárkészletén lévő alkatrészekhez.

Már megvannak az új számítógéped összeállításához szükséges komponensek? Szakembereink ezeket összeszerelik egy általad választott számítógépházba és tesztelésnek vetik alá. Amennyiben az összeszerelés közben bármilyen kompatibilitási probléma merülne fel, amely akadályozná egy teljesen üzemképes összeállítás létrehozását és házhozszállítását, szakembereink haladáktalanul kapcsolatba lépnek veled, és egy lehetséges megoldást javasolnak majd. Kész számítógépedet a rendeléstől számított 6 munkanapon belül veheted át. Az általunk összeállított számítógépekért kezeskedünk, így minden általunk összeszerelt PC-re 3 év garanciát és olyan átlagon felüli szolgáltatásokat kínálunk, amelyeket máshol nem kapsz meg. Ezzel a szolgáltatással 1 Alza egyedi terméket kapsz tőlünka végső számlán, amelyre a garancia vonatkozik. Számítógépet rendelsz, nem alkatrészeket.

PC komponensek összeállítása az Alza.hu-n

3 év garancia valamennyi nálunk összeszerelt számítógépre

Hardver- és operációs rendszerhiba esetén 3 éven keresztül díjmentes szervizt biztosítunk. A működésképtelen komponenseket kicseréljük, az operációs rendszerbe igyekszünk életet lehelni, szükség esetén újratelepítjük. Mindeközben a személyes adatokat igyekszünk maximálisan megőrizni. 

  • Bízunk a kiválasztott komponensek minőségében
  • Hardverhiba esetén díjtalan szervizelés
  • Az operációs rendszerrel kapcsolatos problémákat is megoldjuk

Garantált javítás 10 munkanapon belül

Minden egyes nap, amelyet számítógéped nélkül töltesz, ugyanolyan fontos nekünk is, mint neked. A PC összeállítás szolgáltatás keretén belül a javítást haladéktalanul megkezdjük, a visszavételtől számított 10 munkanapon belül. Amennyiben a határidőt nem tudjuk betartani, visszafizetjük számítógéped vételárát vagy egy teljesen újat küldünk. A javítási időt az ügyféltől való átvételtől számítjuk egészen addig, amíg a megjavított termék át nem vehető. 

  • Maximum 10 munkanapig maradsz számítógép nélkül
  • A javítást maximális prioritással kezeljük
  • A garanciális időszak alatt a szervízelés teljesen ingyenes

Egyszerű komponensbővítés illetve csere 

A számítógépet nem zárjuk le és nem is látjuk el zárjeggyel, így tetszés szerint cserélheted az alkatrészeket. Memória vagy meghajtóbővítés esetén nem kell a számítógépet sehová sem bevinned, ezt otthonról megoldhatod te is. Amennyiben segítségre van szükséged, hívj minket bizalommal vagy írj egy e-mailt. Bízunk benned, ezért nem veszíted el a garanciát. 

  • A komponenscsere nem okozza a garancia elvesztését
  • A bővítést otthonról is megoldhatod
  • Ha segítségre van szükséged, állunk rendelkezésedre

Komponensek összeszerelése és azok kompromisszumok nélküli tesztelése

A számítógépeket kiszállítás előtt Windows 10-es tesztkörnyezetben vizsgáljuk. Minimum 12 órán keresztül terheljük a processzort, a videókártyát, a rendszermemóriát, sőt a csatlakozókat és az alaplapot is. A tesztelésből az USB és az audió kimenetek sem maradnak ki.

  • Kiszállítás előtt lefuttatjuk a számítógépeket leginkább igénybe vevő alkalmazásokat.
  • Minden komponenst és csatlakozót 12 órán keresztül tesztelünk.
  • A tesztelés profi AIDA 64 és Furmark tesztalkalmazásokkal történik.

Konzultáció profik részvételével

Ha bármilyen kérdésed adódik, fordulj szakembereinkhez. Minden kérdésedre válaszolnak a termék alatt található vitafórumon. Legyen az hardver, szoftver vagy játék, semmi sem okoz számukra gondot.

  • A PC komponens összeszerelés szolgáltatás vitafórumán azok a szakemberek válaszolják meg kérdéseid, akik a számítógépeket is összeállítják
  • Minden kérdésre válaszolunk
  • Segíthetünk más komponensek kiválasztásában is

A számítógép-komponensek összeállításán kívül szívesen segítünk azok kiválasztásában is, és PC konfigurátorunkat is használhatod. Több információt a számítógép összeállítása az Alza.hu-n találsz. Ha saját magad szeretnél PC-t építeni, készítettünk egy részletes cikket arról, hogyan állíts össze PC-t .


Paraméterek

Típus

A gép típusa Konfigurálható (Barebone) PC
Kód:  SL010i
Jótállás: 36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05