Oldal frissítése

Patriot Viper 64GB

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot Viper 64GB

Sebesség, nagy kapacitás és vonzó ár - minden adott, hogy a Viper felkeltse az érdeklődésedet. 64-256 gigabájt közötti tárhelyet kínál, ami azt jelenti, hogy rengeteg helyed lesz az összes multimédiás tartalom tárolására. Az olvasás sebessége akár 385 MB/s, amely rendszeres használatra bátorít fel. Vegyünk például egy laptopot egy klasszikus meghajtóval, a pendrive segítségedre lesz a játékok vagy nagy munkaprojektek gyorsabb letöltésében. Bízd az adatok őrzését egy azonnal elérhető, mégis kompakt tárolóra.

Legfontosabb jellemzői

  • Vonzó tulajdonságok összessége - sebesség, kapacitás, ár
  • Magas átviteli sebesség (olvasás akár 385 MB/s, írás akár 65 MB/s)
  • Teljesítményét az USB 3.1 (1. gén.) támogatja 
  • Kompatibilis a korábbi USB 2.0 verzióval
  • A tartósságot a gumírozott tok garantálja

Modern és hagyományos

A Viper már eddig is bizonyította, hogy egyedi a stílusa, a pendrive zsebméretű és az adatátviteli sebessége kiváló, amely a legmozgalmasabb életmóddal is tudja tartani a lépést. A teljesítménynövekedés az USB 3.1-nek köszönhető (1. generációs), amely akár 10-szer nagyobb adatátviteli sebességet tesz lehetővé, mint az elődje (USB 2.0). Az USB 3.1 interfész a korábbi USB 2.0 verzióval is kompatibilis. Ez teszi ezt a pendrive-ot univerzális megoldássá, amely nemcsak a legújabb hardverekkel, hanem a korábbi elektronikai készülékekkel is használható, ahol csak a hagyományos USB 2.0 csatlakozó található.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Sebesség

Olvasási sebesség 385 MB/s
Írási sebesség 65 MB/s

Szín

Szín Piros

Méret & súly

Szélesség 19,5 mm
Magasság 11,4 mm
Hosszúság 54,6 mm
Tömeg 8 g
Kód:  DP744i2
Termékszám:  PV64GUSB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20