Oldal frissítése

Patriot Stellar-C 64GB

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot Stellar-C 64GB

A kétoldalas Patriot Stellar-C pendrive mindenre képes, ami csak egy pendrive-tól elvárható. Gyors adatátvitelt, bőséges tárhelyet biztosít, és kapcsolatot biztosít a mobil eszközökkel. A pendrive egyik végén USB 3.1 Gen 1 található, amellyel akár 110 MB/s olvasási, és akár 20 MB/s írási sebesség érhető el. A szemközti oldalon új típusú USB-C csatlakozó található. Ennek segítségével biztonsági másolatot készíthető fényképek, zenék, dokumentumok és videók számára telefonról vagy tabletről egyenesen a pendrive-ra. 

A mindennapi kezelése során történő esetleges kisebb baleseteket és eséseket a fém konstrukció védi ki. Annak érdekében, hogy ne veszítsük el, gyártója egy praktikus fogantyúval látta le, amelynek segítségével ráerősíthető a kulcscsomóra.  

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 64 GB

Csatlakozás

Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 110 MB/s
Írási sebesség 20 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 12,2 mm
Magasság 5,8 mm
Hosszúság 31,2 mm
Tömeg 5 g
Kód:  DP741c2
Termékszám:  PIF64GSTRCOTG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15