Oldal frissítése

Patriot Stellar-C 32GB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot Stellar-C 32GB

A Patriot Stellar-C kétoldalú pendrive biztosítja mindazt, ami egy pendrivetól elvárható. Gyors adatátvitel, nagy tárhely és mobileszközökhöz való csatlakozási lehetőség. A pendrive egyik végén megtalálható az USB 3.1 Gen 1 csatlakozó, amely 110 MB/s olvasási, és 20 MB/s írási sebességre képes. A másik oldalán pedig az új USB Type-C csatlakozó található. Ezzel a pendrive-val biztonságosan tárolhatod az összes fotóról, zenéről, dokumentumokról és videókról készült biztonsági mentéseidet.

A kisebb balesetektől és esésektől, amelyek mindennapok során előfordulhatnak, a pendrive a fém burkolatnak köszönhetően védve van. Annak érdekében, hogy ne veszítse el, a kulcstartóra egyszerűen ráakasztható.

Paraméterek

Kapacitás

Kapacita úložiště (celková) 32 GB

Csatlakozás

Csatlakozó USB-C

Sebesség

Olvasási sebesség 110 MB/s
Írási sebesség 20 MB/s

Működés és funkció

Kivitel Tartós

Szín

Szín Fekete

Méret & súly

Szélesség 12,2 mm
Magasság 5,8 mm
Hosszúság 31,2 mm
Tömeg 5 g
Kód:  DP741c1
Termékszám:  PIF32GSTRCOTG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05