Oldal frissítése

Patriot Hellfire 240GB

4,7 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Patriot Hellfire 240GB

Javítsd a termelékenységet és a megbízhatóságot. A Patriot Hellfire ideális megoldás szakemberek számára, akik nagyon rövid indítási időt, azonnali hozzáférést az adatokhoz és teljes ütésállást hordozható használatnál szeretnének elérni. A Hellfire M.2 változata a legjobb megoldás all-in-one PC-d, laptopod, vagy asztali és játék PC-d frissítésére.

Legfontosabb jellemzők

  • A legigényesebb felhasználóknak feladataikhoz
  • Összességében felgyorsítja az adatműveleteket
  • Az NVMe PCIe x4 felület kivételes átviteli sebessége
  • Tejlesen rázkódás- és ütésálló
  • Garantálja a megbízhatóságot védelmi funkciók által

Mint semmi más

A meghajtó stabil teljesítménye a legújabb NVMe PCIe x4 felület segítségével van kihasználva. Együtt a Phison 5007 speciális vezérlővel a Hellfire akár 4x gyorsabb sebességget biztosít, mint a hagyományos SATA SSD-k. Ez pontosabban akár 3000 MB/s olvasási sebességet jelent. A teljesítmény sziklaszilárd biztosításáról fejlett mechanizmusok gondoskodnak, amelyek gondoskodnak az egyenletes elhasználódásról. Ezért a meghajtó a legmegbízhatóbbak közé tartozik a kategóriájában.

Kód:  DP825b1
Termékszám:  PH240GPM280SSDR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20