Oldal frissítése

Patriot Glyde 128GB

4,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot Glyde 128GB

A Patriot Glyde flash meghajtója a tökéletes választás azok számára, akiknek szükségük van arra, hogy a feldolgozott adatokat gyorsan hordozhassák, legyenek azok fontos fájlok, vagy akár képek vagy videók. Ez a flash meghajtót - amelynek kapacitása 128 gigabájt - a filmrajongók is nagyra értékelik, mert rengeteg filmet tudnak rajta tárolni anélkül, hogy a tárhely miatt kelljen aggódniuk.

Specifikációk:

  • A tartós kialakítás meghosszabbítja a flash drive élettartamát.
  • A behúzható kialakítás védi a csatlakozót, amikor az eszköz nincs használatban.
  • Nagy sebességű adatátvitel.

Robusztus, de elegáns

A Patriot Glyde flash meghajtó modern megjelenéssel, ugyanakkor masszív házzal is büszkélkedhet, amely védi az USB-csatlakozót az ütésektől és a szennyeződéstől. A burkolat felső részén található egy nyílás a meghajtó kényelmes, kulcstartón való használatához. Kompatibilis az USB 3.0-val és támogatja a Plug & Play technológiát, amely lehetővé teszi a meghajtószoftver nélküli használatot bármely eszközön.

Kompatibilis operációs rendszerek: Windows 8, Windows® 7, Windows Vista®, Windows® XP, Windows® 2000, Windows® ME, Linux 2.4 és újabb vagy Mac OS9.

Paraméterek

Kapacitás

Tárolókapacitás (HDD + SSD) 128 GB

Csatlakozás

Interfész USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Működés és funkció

Felszerelés Kulcstartó

Szín

Szín Fehér

Méret & súly

Szélesség 23 mm
Magasság 62 mm
Kód:  DP744d
Termékszám:  PSF128GGLD3USB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15