Oldal frissítése

Patriot Flare 120GB

4,9 11 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Patriot Flare 120GB

Gyorsítsa fel az alkalmazások töltési idejét, javítson a játékélményen és minimalizálja a rendszer válaszidejét. Ezt mind elintézheti egy Flare nevű SSD-vel. Eltávolítja a legtöbb számítógép gyenge pontját, egy forgó lemez formájában. Amikor elkezd SSD-t használni, rögtön lszreveszi, hogy sokkal gyorsabban futnak a feladatok a számítógépén. Nem kell többet várnia az adatokra, sokkal produktívabb lehet a munkája, és élvezhetőbbek lesznek a játékok az unalmas töltési idők nélkül.

Legfőbb jellemzők

  • Verhetetlen teljesítményt minden kérésre
  • Univerzális méret asztali PC-k és notebookok számára
  • Alacsony fogyasztás, mely növeli az akkumulátor időt
  • Hosszú élettartam, melyet számos technológia támogat
  • Páratlan mechanikai ellenállás a hagyományos merevlemezekkel szemben

Minden géphez

A Patriot Flare egy rendkívül megbízható SSD, melynek méretei a legtöbb asztali gépbe és laptopba megfelelő. Éppen ezért tökéletes ha egy új számítógépet akarunk összerakni, vagy egy régit fejleszteni. A Flare a 2.5"-es méretével és 7mm-es vastagságával könnyedén utat talál bármilyen gép belsejébe. Ezen kívül fel van szerelve statikus és dinamikus memóriacellákkal, melyeknek a megnövelt élettartamát köszönheti.

 
Kód:  DP809e2
Termékszám:  PFL120GS25SSDR

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20