Oldal frissítése

Pantene

Pantene

PANTENE hajápolás

A történelem legzseniálisabb felfedezései gyakran véletlenül történnek. A PANTENE márka receptje is hasonlóan alakult ki. Az 1940-es években svájci doktorok véletlenül fedezték fel a B5-provitamint, amely kivételes regeneratív jellemzőinek köszönhetően a Pro-V formulájú hajápoló kozmetikumok fő összetevőjévé vált. A recept világszakértők felügyelete alatt folyamatosan fejlődött, és most, 70 évvel később a PANTENE hajápoló termékei jobbak, mint valaha. Próbáld ki az egyedülálló hajápolókat, amelyek megerősítik, regenerálják és mélyen hidratálják a hajadat. A továbbfejlesztett, innovatív recept már az első használat után is látható eredményt produkál.

Pantene Intensive Repair Shampoo

A PANTENE PRO-V samponok gyengéden tisztítják és táplálják a hajat

A PANTENE PRO-V samponok kíméletesen távolítják el a zsírt és a szennyeződéseket. Mélyen regenerálják a hajat, mivel a PRO-V összetételéből származó aktív hatóanyagokat tartalmaznak, és egyúttal hozzájárulnak a kócosodás megelőzéséhez. A haj már az első használat után puhábbá és simábbá válik. A PANTENE innovatív sampon termékcsaládokat hozott létre minden hajtípus számára, így te is kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet.

A PANTENE balzsamok ragyogó fényt kölcsönöznek a hajnak

A PANTENE PRO-V kondicionálók az átfogó hajápolás szerves részét képezik. Tökéletesen kisimítják a hajad, így nem lesz gondod a hajmosást követő fésülködéskor. A PANTENE PRO-V balzsamok egészséges és abszolút ellenállhatatlan fényt biztosítanak a haj számára. Hatékonyan tüntetik el a sérülések jeleit, és akadályozzák meg a hajvégek eltöredezését.

pantene pro v Intensive Repair kondicináló
PANTENE Intensive Repair hajmaszkok

A PANTENE hajápolók kényeztetik a hajadat

Add meg hajad számára, amit megérdemel. A PANTENE hajmaszkok, -olajok, -kúrák és -szérumok védelmet nyújtanak a károsodással szemben. Puhává és ragyogóvá varázsolják a hajat. Alkalmazásuk rendkívül kényelmes és időtakarékos, a maszkok ugyanis mindössze 2 perc alatt táplálják és mélyen regenerálják a hajat. A még intenzívebb ápolás érdekében szabadon kombinálhatod az egyes PANTENE hajápolókat. Kényeztesd hajad forradalmi hajápolással.

Paraméterek módosítása
49 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15