Oldal frissítése

Panelek CAT kábelekhez

A patch panelek kulcsfontosságú elemei az adatközpontoknak, szerverszobáknak és minden olyan hálózatnak, ahol a kábelezést megfelelően kell szervezni és kezelni. Hídként szolgálnak a hálózati eszköz (pl. switch) és a végberendezések között, lehetővé téve a hálózati kábelek gyors és hatékony csatlakoztatását, diagnosztikáját és kezelését. Mi alapján vásárolj patch panel készüléket? Olvass tovább és tudj meg többet.

Folytatás
Paraméterek módosítása
26 termék
TRITON 19"polc H4 perforációval 1U 850mm (150kg) fekete - Polc
TRITON 19"polc H4 perforációval 1U 850mm (150kg) fekete
5
40 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Polc

Panelek CAT kábelekhez

A Panelek CAT kábelekhez kategóriában összesen 26 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15