Oldal frissítése

Panasonic KX-TG6811FXB DECT

4,8 16 értékelés
17 990 Ft

Panasonic KX-TG6811FXB DECT

Könnyítse meg a hagyományos vezetékes hálózati telefonálás folyamatát a vezeték nélküli Panasonic KX TG6811FXB DECT telefonkészülékkel! A készüléket elhelyezheti otthonában vagy irodájában, és úgy használhatja, mint egy mobilkészüléket. Korszerű design, valamint olyan kifinomult funkciók jellemzik a készüléket, mint a zajcsökkentés, az egyedi SMART gomb vagy az 1,8"-os háttérvilágítású LCD kijelző, melyek lehetővé teszik az egyszerű és kényelmes használatot. 

A Panasonic KX TG6811FXB DECT készülék főbb jellemzői

  •  1,8"-os átmérőjű háttérvilágítással ellátott LCD kijelző
  • Zajcsökkentés a kristálytiszta hangzásért​
  • Akár 100 telefonszám és név elmentésére alkalmas memória
  • Egyedi többfunkciós SMART gomb
  • Bejövő hívások korlátozásának lehetősége, a kijelző megjeleníti a bejövő híváshoz tartozó telefonszámot 
  • Egyetlen feltöltéssel akár 15 órán keresztül telefonálhatunk

Intelligens vezeték nélküli telefon

Annak ellenére, hogy vezetékes hálózati telefonról van szó, a Panasonic KX TG6811FXB DECT készülék funkciói nagyon kifinomultak. Az egyik ilyen funkció a SMART gomb, amely az Ön használati szokásai alapján képes felmérni, hogy mit kíván tenni a telefonnal. Például nem fogadott hívás esetében a SMART gomb megnyomásával azonnal megjelenik, hogy ki hívott. Az optimális energiafogyasztásnak köszönhetően a telefon készenléti ideje akár 170 óra. Ez hívás esetében 15 órányi megszakítás nélküli beszélgetési időt jelent.

Egyszerű használat

A Panasonic KX TG6811FXB DECT készülék egyik legnagyobb előnye, hogy egyszerű a használata. A nagyméretű gombok és a megvilágított LCD kijelző praktikus kontrasztos fekete-fehér kivitelezésben garantálják a tökéletes olvashatóságot és a szakszerű használatot. Az egyik legnagyobb kényelmet nyújtó funkció pedig a kihangosítás, amelynek segítségével szabaddá teheti a kezét telefonálás közben.

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Kivitel Vezeték nélküli
Csatlakozás módja Vezetékes
Tápellátás módja Elem
Funkciók Címtár, Ébresztő, Lekésett események kijelzése, Hangos handsfree, Hívószámkijelzés

Kijelző

Kijelző Alfanumerikus
Kijelző mérete 1,8 "

Konstrukció

Magasság 164 mm
Szélesség 48 mm
Mélység 29 mm
Súly 129 g
Kód:  TL326a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KX-TG6811FXB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15