Oldal frissítése

OXFORD

OXFORD motoros kiegészítők

OXFORD: minden, ami megkönnyíti a motorosok életét

Az OXFORD brit vállalatot 1973-ban alapították, és ma a világ vezető motorkerékpár-felszerelések és kiegészítők gyártója. A vállalat minden motoros termékét aktív rajongókból és képzett mérnökökből álló csapat tervezi a magas fokú praktikusság, a kiváló kivitelezés és a stílusos dizájn fenntartása érdekében. Az OXFORD széles választékában minden megtalálható, ami a motoros életet fokozza a ruházattól és sisaktól kezdve a kiegészítőkön, tartós alkatrészeken, zárakon, csomagtartókon és még sok máson át!

OXFORD motoros ponyvák

OXFORD motorkerékpár ponyvák, hogy megvédjék gépedet a szezon alatt és azon túl

Az OXFORD motorkerékpár ponyvák többféle méretben és formában kaphatók, így mindenki kiválaszthatja a motorjának vagy robogójának megfelelő ponyvát. A ponyvák védelmet nyújtanak a napsütés, az eső és a viharos időjárás ellen a szezon során, de télen is nagyszerű hasznát veszed, amikor biztonságosan kell tárolnod a gépedet, és fel kell készítened a szezon utáni leállásra. Minden egyes OXFORD motoros ponyva por- és vízhatlanságot biztosító bevonattal van ellátva, miközben a lélegző membránnak köszönhetően a levegő bármikor áthaladhat. A dupla varratok biztosítják a nagyfokú tartósságot és hosszú élettartamot. A praktikus alsó szegély arra szolgál, hogy a ponyva könnyen a motorhoz illeszkedjen.

OXFORD motorkerékpár zárak és csomagtartók

Az OXFORD lánc- és kábelzárak, valamint fékzárak, amelyek korrózióállóak és beépített riasztóval kombinált mozgásérzékelővel rendelkeznek, segítenek megelőzni a gép ellopását. Az öntött acélból készült OXFORD horgonyok ideális rendszert jelentenek motorod rögzítésére olyan helyeken, ahol nincs megfelelő lehetőség a zárak rögzítésére. Az utazáshoz és a kiegészítő felszerelések szállításához OXFORD táskák, tanktáskák és csomagtartók állnak rendelkezésre, amelyekkel biztos lehetsz benne, hogy tartalmuk száraz és biztonságos marad, ha esőben vagy porban motorozol. A vízálló csomagok ráadásul formázhatóak, hátizsákként hordhatóak, és ha lecipzározzuk őket, kényelmes hordozást és a motorkerékpárra való visszacsatolást tesznek lehetővé.

OXFORD motorkerékpár zárak és poggyászok
OXFORD motoros ruházat

Stílusos és tartós OXFORD ruházat minden időjárási körülmények között motorosoknak

Az OXFORD motoros ruházat széles választékát kínálja a motoros dzsekiktől és motoros nadrágoktól kezdve a motoros csizmákon, kesztyűkön és fényvisszaverő mellényeken át az olyan kiegészítőkig, mint a kapucni, nyakpánt és nadrágtartó. Válaszd például a stílusos és tartós, nagy kopásállóságú Armourlite farmer nadrágot. Elegáns és jól illeszkedő szabásának köszönhetően ideális választás lesz minden olyan motoros számára, aki két keréken közlekedik munkába vagy a városban, és nem akar minden leszállás után átöltözni. Annak érdekében, hogy egyetlen motorozást se tegyen tönkre az eső, az OXFORD csúcsminőségű Rain Seal esőkabátokat és egyéb esőfelszereléseket is kínál, amelyek Dry2Dry membránnal rendelkeznek, amely egyszerre biztosítja a vízhatlanságot és a légáteresztő képességet.

Paraméterek módosítása
421 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15